Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜε πολλές αλλαγές και καινοτομίες η επόμενη έκθεση `xenia`

Με πολλές αλλαγές και καινοτομίες η επόμενη έκθεση `xenia`

Μεγάλες αλλαγές και καινοτομίες, που θα δώσουν από την επόμενη έκθεση και για τα επόμενα χρόνια τη `νέα αντίληψη στα συνεδριακά και εκθεσιακά δρώμενα`,προανήγγειλε για την xenia o Πρόεδρος και […]

Μεγάλες αλλαγές και καινοτομίες, που θα δώσουν από την επόμενη έκθεση και για τα επόμενα χρόνια τη `νέα αντίληψη στα συνεδριακά και εκθεσιακά δρώμενα`,<...>προανήγγειλε για την xenia o Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της έκθεσης, κ. Τ. Κούμανης, μιλώντας στη διάρκεια εγκαινίων της 37ης xenia, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2006.

Το παρόν στην τελετή εγκαινίων έδωσαν ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιος Λιάσκος, ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Αρ. Καλογερόπουλος και οι ειδικοί γραμματείς κ.κ. Ριζάς και Κοκκώσης, ο υπεύθυνος τομεάρχης για τον Τουρισμό του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Π. Σγουρίδης, οι Πρόεδροι του ΞΕΕ και του ΗΑΤΤΑ, κ.κ. Μ. Φωκάς και Γ. Ευαγγέλου, και πλήθος τουριστικών παραγόντων και επιχειρηματιών της ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Αβραμόπουλος, “η ανάδειξη της ποιότητας σε όλα τα επίπεδα αποτελεί το κλειδί για τη διεθνή ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουρισμού”. Προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας ήταν άλλωστε και οι παρεμβάσεις του συνόλου των παραγόντων, που παρευρέθησαν στα εγκαίνια της έκθεσης, αλλά και των εκθετών.

Σημειώνεται ότι η 37η Διεθνής Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας xenia, που ολοκληρώθηκε χτες, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2006, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των Υπουργείων Τουριστικής Ανάπτυξης, Εμπορικής Ναυτιλίας και του ΕΟΤ.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024