Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΝέα Διοίκηση στην Expro A.E.

Νέα Διοίκηση στην Expro A.E.

Στη δεύτερη δεκαετία της επιτυχημένης λειτουργίας του και πορείας εισήλθε ο πολυμετοχικός φορέας Εκθεσιακών Εκδηλώσεων Expro A.E. Στη Διοίκησή του, για τα επόμενα τρία χρόνια, επανεξελέγη Πρόεδρος από την τελευταία […]

Στη δεύτερη δεκαετία της επιτυχημένης λειτουργίας του και πορείας εισήλθε ο πολυμετοχικός φορέας Εκθεσιακών Εκδηλώσεων Expro A.E.<...>

Στη Διοίκησή του, για τα επόμενα τρία χρόνια, επανεξελέγη Πρόεδρος από την τελευταία Γενική Συνέλευση των 40 Μετόχων ο Κωνσταντίνος Τσιγαρίδας και Διευθύνων Σύμβουλος ο Κωνσταντίνος Αυγεράκης. Επίσης εξελέγη Αντιπρόεδρος ο Χαράλαμπος Παγκαλίδης και μέλη του Δ.Σ. οι Λάμπρος Καπώνης, Δημήτρης Σιλβεστρίδης, Θεοφάνης Μηλαρογεώργος και Βασίλης Σιέμπος.

Ο επικεφαλής του πολυμετοχικού φορέα για 11 χρόνια Κ. Τσιγαρίδας με δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την αναπτυξιακή πορεία της Expro που βασίζεται στη δημιουργία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, με συμμετοχικό και συνεταιριστικό πνεύμα.

“Έχουμε εκπλήξει θετικά”, ανέφερε ο κ. Τσιγαρίδας, “την τουριστική και επαγγελματική αγορά και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και στη δεύτερη δεκαετία της Expro, ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις της εποχής αλλά και με νέες δραστηριότητες.”

Επισημαίνεται εδώ ότι ο φορέας της Expro πραγματοποιεί κάθε χρόνο στην Αθήνα την Διεθνή Έκθεση Expro Τουριστικού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού, που από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της κατέκτησε μια θέση μέσα στις 10 μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου στην Ευρώπη και είναι σήμερα η μεγαλύτερη έκθεση του είδους σε Βαλκάνια και Ανατολική Μεσόγειο.

Παράλληλα κάθε δύο χρόνια πλέον πραγματοποιεί την Διεθνή Expro Clean, Έκθεση Προϊόντων Καθαρισμού και Απολύμανσης, που είναι η μοναδική αυτού του κλάδου σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Ανατολική Μεσόγειο.

Μετά τη Γενική Συνέλευση ο Διευθύνων Σύμβουλος Κ. Αυγεράκης ανέφερε ότι “ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση για δηλώσεις συμμετοχής επιχειρηματιών για την διοργάνωση της 12ης Διεθνούς Expro 2005 που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ από 28 έως 31 Ιανουαρίου 2005 και ήδη 7 μήνες νωρίτερα έχει καλυφθεί το 65% των περιπτέρων.”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024