Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςxenia: 36η διεθνής έκθεση τουριστικής βιομηχανίας

xenia: 36η διεθνής έκθεση τουριστικής βιομηχανίας

Για το 2005 η έκθεση “xenia” που διοργανώνεται από τις 28 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του 2005, στο εκθεσιακό κέντρο του Ο.Λ.Π. στον Πειραιά και τελεί υπό την αιγίδα του […]

Για το 2005 η έκθεση “xenia” που διοργανώνεται από τις 28 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του 2005, στο εκθεσιακό κέντρο του Ο.Λ.Π. στον<...> Πειραιά και τελεί υπό την αιγίδα του Υπ. Τουριστικής Ανάπτυξης, Εμπορικής Ναυτιλίας και του ΕΟΤ, πέραν της επιχειρηματικής διάστασης με την παρουσίαση των πλέον σύγχρονων λύσεων, σε προϊόντα και υπηρεσίες για τις επαγγελματικές μονάδες, θα διοργανώσει Ημερίδα για την Τουριστική Εκπαίδευση θεωρώντας τον χώρο αυτό, ως έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για το μέλλον της Ελλάδας.

Ακόμα, μέσα στο πλαίσιο των καθιερωμένων μελετών, που η έκθεση παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια, φέτος σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες της θα εκπονήσει δύο μελέτες με θέμα:

  • Τάσεις και προοπτικές στα αστικά ξενοδοχεία: Μια αισθητική περιπλάνηση από το παρελθόν προς το μέλλον
  • Ξενοδοχεία – Προμηθευτές: Έρευνα για τον εξοπλισμό των μεγάλων και μικρών ξενοδοχειακών καταλυμάτων.

Μετά από 36 χρόνια δραστηριοποίησης στην τουριστική αγορά και στη διοργάνωση εκδηλώσεων υποστήριξης τουριστικών επιχειρήσεων, η xenia Εκθέσεις Συνέδρια Α.Ε. γυρίζει σελίδα, με στόχο να ανταποκριθεί στην πρόκληση της νέας μεταολυμπιακής περιόδου. Ο ελληνικός τουρισμός αλλάζει. Η κρίση, που για τέταρτη συνεχή χρονιά διατρέχει τις τουριστικές επιχειρήσεις, διεθνώς, επιβάλλει την ταχεία προσαρμογή επιχειρήσεων και πολιτείας σε ένα νέο μοντέλο και παράλληλα δημιουργεί καινούργιες επιχειρηματικές ευκαιρίες στη νέα εποχή.

Έτσι, η xenia, μέσα από την 36η παρουσίασή της, σκοπεύει να ανταποκριθεί ακριβώς σε αυτό το στοίχημα, να αποτελέσει δηλαδή ένα επιχειρηματικό μοντέλο που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της νέας επιχειρηματικής αγοράς.

Παρά την απουσία του κατάλληλου εκθεσιακού χώρου, κάθε χρόνο η xenia καταβάλλει σοβαρές προσπάθειες ώστε να καταστήσει μη εκθεσιακούς χώρους σε σύγχρονους χώρους εμπορικών εκθέσεων, με ιδιαίτερα σημαντικά αποτελέσματα. Παράλληλα, συμμετέχει ενεργά στην εξεύρεση λύσης για τη δημιουργία ενός σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου, που θα αναδείξει το σύνολο των εκθεσιακών δραστηριοτήτων, ως μία σημαντική επιχειρηματική κοινότητα αλλά και θα οριοθετήσει την σημαντικότητα του επιχειρηματικού τουρισμού που προκαλούν οι εκθεσιακές δραστηριότητες.

Για την xenia Α.Ε. βασική διαπίστωση είναι, ότι τα σημερινά δεδομένα αποτελούν μια πρώτης τάξης ευκαιρία, για να αντιμετωπισθούν χρόνια προβλήματα και κυρίως για να οδηγηθεί σε λύση το πρόβλημα απουσίας σύγχρονου εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου. Οι άνθρωποι της εταιρείας πιστεύουν την κοινή σε όλους διαπίστωση, ότι το επίπεδο των σημερινών εκθεσιακών χώρων έχει περιορίσει και εγκλωβίσει τις δυνατότητες του εκθεσιακού κλάδου και παράλληλα έχουν επηρεάσει αρνητικά τη θέση της Ελλάδας, στη διεθνή εκθεσιακή αγορά.

Τέλος, η τελετή απονομής των τιμητικών διακρίσεων “xenia 2005”, όπως κάθε χρόνο, θα αποτελέσει το αποκορύφωμα των παραλλήλων εκδηλώσεων της έκθεσης και έχει ως θέμα ένα πολιτιστικό αφιέρωμα που θα προβάλλει και θα ενισχύσει τις προσπάθειες που καταβάλλονται από διακεκριμένες προσωπικότητες διεθνώς, για τον επαναπατρισμό των Μαρμάρων του Παρθενώνα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024