Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΔιαθέσιμα ξανά τα πακέτα της Emirates Holidays από το Hydra Travel

Διαθέσιμα ξανά τα πακέτα της Emirates Holidays από το Hydra Travel

Κατόπιν διετούς απουσίας από την Ελληνική αγορά, τα πακέτα της Emirates Holidays, είναι και πάλι διαθέσιμα στην Ελλάδα μέσω του Hydra Travel, το οποίο είναι Preferred Sales Agent της εταιρίας. […]

Κατόπιν διετούς απουσίας από την Ελληνική αγορά, τα πακέτα της Emirates Holidays, είναι και πάλι διαθέσιμα στην Ελλάδα μέσω του<...> Hydra Travel<.>, το οποίο είναι Preferred Sales Agent της εταιρίας. Η Emirates Holidays προσφέρει ένα κόσμο επιλογών με απεριόριστες επιλογές διακοπών για όλες τις ηπείρους και στο παρελθόν, τα πακέτα της εταιρίας σημείωσαν μεγάλη επιτυχία με τους έλληνες ταξιδιώτες και έγιναν γρήγορα γνωστά όχι μόνο για τους μοναδικούς προορισμούς αλλά και για την άψογη οργάνωση, την ποιότητα υπηρεσιών αλλά και για την δυνατότητα να διαμορφώνονται πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

Να σημειωθεί ότι η αεροπορική εταιρία Emirates είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη διεθνής αεροπορική εταιρία με 36 ολοκαίνουργια αεροσκάφη και ένα δίκτυο προορισμών που συνεχώς επεκτείνεται. Πετάει σε 58 προορισμούς σε 40 χώρες στην Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, Αφρική, Δυτική Ασία, την Ινδική Χερσόνησο και την Αυστραλία.

"H συνεργασία μας με την Emirates ήταν εξαίρετη στο παρελθόν και μας χαροποιεί ιδιαίτερα η ενδυνάμωση της συνεργασίας και πάλι." δήλωσε ο κ. Σταυρόπουλος, γενικός διευθυντής του Hydra Travel.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024