Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΗ Key Tours απέκτησε το TripAdvisor Certificate of Excellence
Τιμήθηκε ως τουριστική εταιρεία υψηλής αξίας

Η Key Tours απέκτησε το TripAdvisor Certificate of Excellence

Η Key Tours απέκτησε το TripAdvisor Certificate of Excellence, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις των επισκεπτών-ταξιδιωτών του TripAdvisor.

Η εταιρεία Key Tours SA ανακοίνωσε ότι έλαβε το Πιστοποιητικό Αριστείας του TripAdvisor, το οποίο τιμά με τη μεγαλύτερη βαθμολογία επιχειρήσεις διαμονής, εστιατόρια και αξιοθέατα, όπως αυτά εξετάστηκαν από τουρίστες μέσω της γνωστής διεθνώς ταξιδιωτικής ιστοσελίδας.

Για να είναι επιλέξιμες, οι επιχειρήσεις αυτές πρέπει να διατηρούν μια μέση βαθμολογία 4 ή μεγαλύτερη του 5, σύμφωνα με τους ταξιδιώτες που πλοηγούνται στο site του TripAdvisor. Πρόσθετα κριτήρια περιλαμβάνουν τον όγκο των αξιολογήσεων και το πόσο πρόσφατα υποβλήθηκαν από τους ταξιδιώτες του TripAdvisor προς αξιολόγηση. Η διάκριση γίνεται σε επιλέξιμες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο.

“Η Key Tours είναι στην ευχάριστη θέση να λάβει ένα Πιστοποιητικό Αριστειας από το TripAdvisor”, δήλωσε ο κ. Δημήτρης Μπιστόλας, γενικός διευθυντής της Key Tours. “Προσπαθούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια αξέχαστη εμπειρία, και αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη ότι η σκληρή δουλειά μας μεταφράζεται σε θετικές κριτικές στο TripAdvisor”.

“Το πρόγραμμα TripAdvisor Certificate of Excellence δίνει σε εξαιρετικές επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς δραστηριότητας διεθνώς την αναγνώριση που τους αξίζει”, δήλωσε η Christine Petersen, πρόεδρος του TripAdvisor for Business. “Από κορυφαία εστιατόρια στη Βοστώνη σε κορυφαία αξιοθέατα στη Βαρκελώνη, θέλουμε να επικροτήσουμε αυτές τις επιχειρήσεις για την προσφορά στους τουρίστες του TripAdvisor μιας σημαντικής ταξιδιωτικής εμπειρίας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024