Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΚαλύτερη έκδοση εταιρικού προφίλ για τον επαγγελματικό τουρισμό της TUI Hellas

Καλύτερη έκδοση εταιρικού προφίλ για τον επαγγελματικό τουρισμό της TUI Hellas

Tην επιμελή και στοχευμένη έκδοση εταιρικού προφίλ για τον επαγγελματικό τουρισμό της TUI Hellas βράβευσε ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), στο διαγωνισμόγια τα καλύτερα τουριστικά […]

Tην επιμελή και στοχευμένη έκδοση εταιρικού προφίλ για τον επαγγελματικό τουρισμό της TUI Hellas βράβευσε ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), στο διαγωνισμό<...>για τα καλύτερα τουριστικά έντυπα της χρονιάς, που διοργανώνει κάθε χρόνο στο πλαίσιο της έκθεσης Philoxenia.

Μέσα από την οργανωμένη και άψογη παρουσία του νέου επιχειρησιακού οδηγού του τμήματος Corporate Services, η TUI Hellas πέτυχε απόλυτα τους στόχους της, προβάλλοντας το ανανεωμένο εταιρικό της προφίλ, προωθώντας παράλληλα πρωτοποριακές ταξιδιωτικές υπηρεσίες προς τους εταιρικούς πελάτες. Εξειδικευμένες υπηρεσίες του τμήματος Εταιρικών Ταξιδιών είναι τα επαγγελματικά ταξίδια, τα συνέδρια, τα incentives (ταξίδια κινήτρων), η διοργάνωση εκδηλώσεων και ο αθλητικός τουρισμός. Επιπλέον, στο νέο επιχειρησιακό οδηγό του τμήματος Corporate Services παρουσιάζονται επιλεγμένοι συνεργάτες της TUI Hellas και άλλες εταιρίες που σε συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό, εξασφαλίζουν την άψογη διοργάνωση των εταιρικών ταξιδιών και την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών.

Σημειώνεται ότι το τμήμα Corporate Services της TUI Hellas, έχει στο πελατολόγιο του κορυφαίες εταιρίες από όλους τους κλάδους, αλλά και λογαριασμούς του δημοσίου. Παράλληλα, προσελκύει στην Ελλάδα πολλές διοργανώσεις συνεδρίων από το εξωτερικό και είναι ο επίσημος υποστηρικτής/χορηγός κορυφαίων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024