Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤο μέλλον του τουρισμού στο επίκεντρο του ITB Convention 2007
7-11 Μαρτίου 2007

Το μέλλον του τουρισμού στο επίκεντρο του ITB Convention 2007

Ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων διοργανώσεων και έχοντας συμπεριλάβει πολλές νέες ιδέες θα πραγματοποιηθεί το 2007 για τέταρτη φορά το καθιερωμένο συνέδριο της ITB για τις τάσεις και τις καινοτομίες στην αγορά του τουρισμού (ITB Convention Market Trends & Innovations)…

Ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων διοργανώσεων και έχοντας συμπεριλάβει πολλές νέες ιδέες θα πραγματοποιηθεί το 2007 για τέταρτη φορά το καθιερωμένο συνέδριο της ITB για τις τάσεις και τις καινοτομίες<...>στην αγορά του τουρισμού (ITB Convention Market Trends & Innovations), εξετάζοντας το μέλλον του τουρισμού.

Πιο συγκεκριμένα, για την πρώτη μέρα του συνεδρίου (ITB Future Day), 7 Μαρτίου 2007, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή εξέχουσες πρτοσωπικότητες του χώρου, ενώ ανάμεσα στους ομιλητές περιλαμβάνονται οι κ.κ. David Bosshart από το `GDI Gottlieb Duttweiler Institute` και ο Martin Raymond από το `The Future Laboratory` του Λονδίνου.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν οι καθιερωμένες αφιερωμένες μέρες στην φιλοξενία και την αεροπορία – ITB Hospitality Day (8 Μαρτίου) και ITB Aviation Day (9 Μαρτίου) – όπου θα εξεταστούν οι αλλαγές της παγκόσμιας αεροπορίας, όπως για παράδειγμα η είσοδος των νέων αεροσκαφών, τύπου A380. Επίσης, για πρώτη φορά στο Συνέδριο θα υπάρξει μέρα αφιερωμένη στο τουρισμό διαστήματος (11 Μαρτίου), κατά τη διάρκεια της οποίας τρεις αστροναύτες θα παρουσιάσουν την εμπειρία τους από το χώρο του διαστήματος, μιλώντας παράλληλα για το μέλλον της νέας αυτής μορφής τουρισμού.

Υπενθυμίζεται ότι το φετινό Συνέδριο σημείωσε τεράστια επιτυχία, καθώς προσέλκυσε περισσότερες από 7.000 συμμετοχές, περιλαμβάνοντας στο πρόγραμμα του περίπου 88 εκδηλώσεις. Από τις αφιερωμένες μέρες, την προσοχή των συμμετεχόντων κέντρισε για ακόμη μια φορά η ITB Future Day, τις εργασίες της οποίας παρακολούθησαν περισσότερα από 1.000 άτομα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024