Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςITB: Επαφές του υφυπουργού Τουρισμού της Κύπρου στη Γερμανία
Εκθέσεις

ITB: Επαφές του υφυπουργού Τουρισμού της Κύπρου στη Γερμανία

ITB

Συναντήσεις με τους διευθυντές τουριστικών φορέων και αερομεταφορέων που υλοποιούν προγράμματα και πτήσεις τουρισμού από τη Γερμανία προς την Κύπρο.

Σημαντικές επαφές στο Βερολίνο πραγματοποιεί αυτό το διαστημα ο υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου κ. Κώστας Κουμής, ο οποίος ηγείται της κυπριακής αποστολής, στα πλαίσια της συμμετοχής της Κύπρου στη διεθνή τουριστική έκθεση ITB.

KOUMHS

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουμής έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με τους επικεφαλής τουριστικών οργανισμών και αεροπορικών εταιρειών που εκτελούν τουριστικά προγράμματα και δρομολόγια από τη Γερμανία προς την Κύπρο, ενώ επαφές θα γίνουν και με άλλους σημαντικούς εταίρους, που εδρεύουν και εκτελούν δρομολόγια, κατά κύριο λόγο από άλλες αγορές.

Κατά το ταξίδι του στη Γερμανία, ο Κύπριος υφυπουργός έχει επίσης προγραμματισμένες συναντήσεις, σε πολιτικό επίπεδο, με τους υπουργούς Τουρισμού της Ελλάδας, του Ισραήλ και της Μάλτας.

Το Κυπριακό Περίπτερο έχει μέγεθος 350 τ.μ. και η χώρα συμμετέχει στην έκθεση με 50 περίπου κυπριακές τουριστικές εταιρείες και συνεκθέτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024