Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΜεγάλη τουριστική συνεργασία με ΗΠΑ για την Κύπρο

Μεγάλη τουριστική συνεργασία με ΗΠΑ για την Κύπρο

Πρόσφατα το τουριστικό γραφείο Elpis έγινε δεκτό ως ο αντιπρόσωπος του Οργανισμού Virtuoso On-Site για Κύπρο. Στον τουριστικό αυτό οργανισμό είναι μέλη πέραν των 450 ποιοτικών τουριστικών γραφείων στις Ηνωμένες […]

Πρόσφατα το τουριστικό γραφείο Elpis<.> έγινε δεκτό ως ο αντιπρόσωπος του Οργανισμού Virtuoso On-Site για Κύπρο<...>. Στον τουριστικό αυτό οργανισμό είναι μέλη πέραν των 450 ποιοτικών τουριστικών γραφείων στις Ηνωμένες Πολιτείες και Λατινική Αμερική.

Τα τουριστικά γραφεία μέλη του Virtuoso On-Site διακινούν, Ομαδικό Τουρισμό κινήτρων, Συνεδριακό Τουρισμό, Αθλητικό τουρισμό, και τουρισμό κρουαζιέρας.
Οι πελάτες τους προτιμούν να διαμένουν σε υψηλής ποιότητας ξενοδοχεία.

Όπως μας πληροφορεί ο κ. Δημοσθένους στις διάφορες συναντήσεις που είχε στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Γενάρη 2001, έγινε δεκτός με μεγάλο ενδιαφέρον προβάλλοντας την Κύπρο με όλες τις προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες – Ξενοδοχειακές μονάδες – Ιστορία και πολιτισμό.

Μετά τις συναντήσεις και τις πληροφορίες που πήρε, έκανε αίτηση στον Οργανισμό Virtuoso On-Site για να αντιπροσωπεύσει το Εlpis Travel & Tours Ltd. τα τουριστικά γραφεία μέλη του στην Κύπρο.
Αυτό έγινε κατορθωτό και το Elpis Travel & Τours Ltd., από τις 31 Μαΐου εγκρίθηκε από την Επιτροπή του Οργανισμού το αντιπροσωπευτικό Τουριστικό Γραφείο του Οργανισμού Virtuoso On-Site για Κύπρο.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού ήδη έχει ενημερωθεί για την επιτυχία αυτή του Elpis Travel & Tours Ltd. και συνεχάρει το κ. Μιχαλάκη Δημοσθένους για τις προσπάθειες και την αγάπη του για την σωστή ποιοτική προβολή του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου σε νέες ποιοτικές αγορές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024