Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣκεπτικισμός για την εξαγορά της Ολυμπιακής

Σκεπτικισμός για την εξαγορά της Ολυμπιακής

Σκεπτικισμός διακατέχει την κυβέρνηση για το θέμα της ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας μετά από την κατάθεση των προσφορών των τεσσάρων υποψηφίων αγοραστών. Η κυβέρνηση μέσω του υπουργού Μεταφορών κ. Βερελή […]

Σκεπτικισμός διακατέχει την κυβέρνηση για το θέμα της ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> μετά<...> από την κατάθεση των προσφορών των τεσσάρων υποψηφίων αγοραστών.

Η κυβέρνηση μέσω του υπουργού Μεταφορών κ. Βερελή τηρεί επιφυλακτική στάση δεδομένου ότι καμία από τις τέσσερις υποψήφιες εταιρίες δεν ενδιαφέρεται για τον Όμιλο συνολικά αλλά μόνο για συγκεκριμένες εταιρίες και κυρίως την ίδια την Ολυμπιακή. Όμως, ο κ. Bερελή, είχε δεσμευτεί ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε τμηματική παραχώρηση αλλά συζητεί μόνον την πώληση πλειοψηφικού ποσοστού μετοχών της Oλυμπιακής Aεροπορίας ως ομίλου. Εν τω μεταξύ, δεν αποκλείεται και το γεγονός να προταθεί στους τέσσερις υποψηφίους η από κοινού εξαγορά του συνόλου του ομίλου της Ολυμπιακής.

Πάντως στις 28 Ιουνίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα αξιολόγησης των προσφορών και των επιχειρησιακών σχεδίων των τεσσάρων υποψηφίων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024