Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίH "άλλη" Μύκονος σε τρίωρη εκπομπή της ιαπωνικής τηλεόρασης
Δημοσιογραφική αποστολή του ιαπωνικού τηλεοπτικού δικτύου FUJI TV στη Μύκονο

H "άλλη" Μύκονος σε τρίωρη εκπομπή της ιαπωνικής τηλεόρασης

Eκατομμύρια Ιαπώνων τηλεθεατών του μεγάλου τηλεοπτικού δικτύου της Ιαπωνίας FUJI TV θα γνωρίσουν την αυθεντική και παραδοσιακή Μύκονο, σε συνδυασμό με τις φυσικές της ομορφιές.

“Ποδαρικό” στην προβολή της Μυκόνου για τη νέα χρονιά έκανε δημοσιογραφική αποστολή του μεγάλου τηλεοπτικού δικτύου της Ιαπωνίας FUJI TV (Fuji Television Network, Inc), που έφθασαν  στο νησί την περασμένη Πέμπτη και παρέμειναν μέχρι την περασμένη Δευτέρα, έπειτα από συνεννόηση του Δήμου με την εταιρεία MTC Group και με τη φροντίδα του διεθνούς δικτύου της βρετανικής εταιρείας δημοσίων σχέσεων MediaCoFSS.

Στην τρίωρη τηλεοπτική παρουσίαση που θα ακολουθήσει και που οργανώθηκε χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση του Δήμου σε επίπεδο αμοιβών, μετακινήσεων και διαμονής, τα εκατομμύρια των Ιαπώνων τηλεθεατών του καναλιού θα γνωρίσουν την αυθεντική και παραδοσιακή Μύκονο σε συνδυασμό με τις φυσικές της ομορφιές. Συγκεκριμένα, κινηματογραφήθηκαν, και θα παρουσιαστούν – μεταξύ άλλων – το Λαογραφικό Μουσείο και ο Μύλος Μπόνη, μαγειρική παραδοσιακών συνταγών από μυκονιάτικη οικογένεια, ενώ, παράλληλα, έγινε καταγραφή της καθημερινότητας με επαφές με ψαράδες και παραγωγούς γεωργικών προϊόντων.

Στη φωτογραφία, η ιαπωνική δημοσιογραφική αποστολή, που επισκέφθηκε και το Δημαρχείο, όπου ο δήμαρχος κ. Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024