Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΈξι οι "μνηστήρες" για το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς
Ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη παραμένει με συμβολικό μίσθωμα 5.000 ευρώ μηνιαίως

Έξι οι "μνηστήρες" για το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς

Eurobank Property Servises, Alpha Aστικά Ακίνητα, Valeur, CBRE Atria – Axies, Attica Bank και South East RE οι έξι ενδιαφερόμενοι για το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς.

Έξι σχήματα δήλωσαν συμμετοχή στο διαγωνισμό που προκήρυξε η ΕΔΕΚΤ ΑΕΠΕΥ (Εταιρεία Διαχείρισης των περιουσιακών στοιχείων των ασφαλιστικών Ταμείων) για την εξεύρεση νέου μισθωτή, μετά την αποχώρηση του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη από τη διαχείριση και λειτουργία του ακινήτου.

Οι εταιρείες που πήραν μέρος στον διαγωνισμό είναι η Eurobank Property Servises, η Alpha Aστικά Ακίνητα με την HVS, η Valeur, η CBRE Atria – Axies, η Attica Bank με την Ευρωσύμβουλοι, και η South East RE.

Παράλληλα, ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη παραμένει, με συμβολικό μίσθωμα 5.000 ευρώ μηνιαίως έως την εξεύρεση νέου επενδυτή. Ο ρόλος του συμβούλου περιλαμβάνει όλη τη διαδικασία που θα απαιτηθεί για την εξεύρεση νέου επενδυτικού σχήματος που θα αναλάβει την ανακαίνιση του περιουσιακού στοιχείου του ΙΚΑ και την παροχή υπηρεσιών εκτίμησης, μεσολάβησης και αξιοποίησης του ακινήτου.

Η ΑΞΤΕ (που αποτελεί εταιρεία του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη), ανακοίνωσε με επιστολή προς το ΙΚΑ την αποχώρησή της. Στην επιστολή ανέφερε ότι συνέχισε να λειτουργεί το ξενοδοχείο τα τελευταία τρία χρόνια, παρά τις ζημίες λόγω μείωσης του τζίρου των ξενοδοχείων της Θεσσαλονίκης και του ενοικίου, ύψους 3,6 εκατ. ευρώ, το οποίο έφτανε στο 40% του κύκλου εργασιών. Παράλληλα, πρότεινε στους εργαζόμενους να εργαστούν σε άλλα ξενοδοχεία του Ομίλου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024