Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΑνακοινώθηκε το πρόγραμμα εργασιών του 28ου Ετήσιου Ξενοδοχειακού Σεμιναρίου Διεύθυνσης του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εργασιών του 28ου Ετήσιου Ξενοδοχειακού Σεμιναρίου Διεύθυνσης του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ.

Το Πρόγραμμα των εργασιών του 28ου Ετήσιου Ξενοδοχειακού Σεμιναρίου Διεύθυνσης, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2006 σε κεντρικό ξενοδοχείοτης Λευκωσίας ανακοίνωσε την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2006, ο Παγκύπριος […]

Το Πρόγραμμα των εργασιών του 28ου Ετήσιου Ξενοδοχειακού Σεμιναρίου Διεύθυνσης, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2006 σε κεντρικό ξενοδοχείο<...>της Λευκωσίας ανακοίνωσε την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2006, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων – ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ..

Το Σεμινάριο θα χαιρετίσουν ο Έντιμος Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κ. Γ. Λιλλήκας, ο Ανώτερος Εκτελεστικός Σύμβουλος του Οίκου PricewaterhouseCoopers, κ. Φ. Πηλείδης, και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδης.

Το γενικό θέμα του Σεμιναρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, είναι: `Ενεργοποίηση της δύναμης του τουρισμού – Για να ανταποκρίνεται στους ανέμους της αλλαγής` και υποδιαιρείται στις ακόλουθες τέσσερις παρουσιάσεις:

  • Εισαγωγή στα 10 καυτά ζητήματα της Τουριστικής Βιομηχανίας, όπως προσδιορίστηκαν από το International Society of Hospitality Consultants (ISHC).

  • Εξοικονόμηση ενέργειας στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία σε απάντηση στην ενεργειακή κρίση.
  • Επικοινωνιακό μάρκετινγκ για την Τουριστική Βιομηχανία – Διεισδύοντας στις νέες προσεγγίσεις.
  • Επικοινωνιακή πολιτική για αντιμετώπιση κρίσεων και κινδύνων – Εισαγωγή, συγκράτηση και κατευθυντήριες γραμμές για αποτελεσματική διαχείριση κρίσεων.

Την παρουσίαση του τρίτου θέματος ανέλαβε η κ. Ιr. Brouwer, Director, Marketing Destinations της THR International Tourism Consultants που εδρεύει στην Ισπανία, η οποία θ` αναφερθεί στο Επικοινωνιακό μάρκετινγκ για την Τουριστική Βιομηχανία – Διεισδύοντας στις νέες προσεγγίσεις, ενώ ο κ. J. Bell, διεθνώς αναγνωρισμένος Δημοσιογράφος, Ειδικός επί των Ταξιδιωτικών Οδηγιών, ανέλαβε την παρουσίαση του τέταρτου θέματος και θ` αναφερθεί στην Επικοινωνιακή Πολιτική για αντιμετώπιση κρίσεων και κινδύνων – Εισαγωγή, συγκράτηση και κατευθυντήριες γραμμές για αποτελεσματική διαχείριση κρίσεων.

Μεταξύ των αξιόλογων Ομιλητών του Σεμιναρίου περιλαμβάνονται επίσης ο κ. Αγγ. Λοϊζου, Μέλος του Συμβουλίου του International Society of Hospitality Consultants (ISHC), ο οποίος θα παρουσιάσει το πρώτο θέμα και θ` αναφερθεί στα 10 καυτά ζητήματα της Τουριστικής Βιομηχανίας, όπως προσδιορίστηκαν από το ISHC, καθώς επίσης και ο κ. Σ. Κασίνης, Αναπληρωτής Διευθυντής Υπηρεσίας Ενέργειας του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, ο οποίος θα παρουσιάσει το δεύτερο θέμα και θ` αναφερθεί στην εξοικονόμηση ενέργειας στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία σε απάντηση στην ενεργειακή κρίση.

Επιπρόσθετα, ο ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ. ανακοίνωσε και τη συμμετοχή του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Φ. Φωτίου, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Γεύματος του Σεμιναρίου, θα παρουσιάσει το θέμα `Τα κίνητρα για την απόσυρση και αναβάθμιση των υφιστάμενων ξενοδοχειακών μονάδων`.

Ενόψει των ραγδαίων αλλαγών στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, αλλά και του ολοένα πιο έντονου ανταγωνιστικού πεδίου που έχουμε ν` αντιμετωπίσουμε μετά και από την πλήρη ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου 2004, τόσο οι διακεκριμένοι Ομιλητές, όσο και η ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το Σεμινάριο του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ., αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό συνέδρων, απευθυνόμενο στους Ιδιοκτήτες, Γενικούς Διευθυντές και Διευθυντικά Στελέχη των Ξενοδοχειακών Μονάδων Μελών του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ., καθώς και σε άλλους επαγγελματίες – ανώτατα στελέχη από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι παράλληλα με το Σεμινάριο, θα λειτουργεί σε διπλανή Αίθουσα και η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ. για 14η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού. Μέσα στα πλαίσια του Σεμιναρίου και της Έκθεσης, ο Σύνδεσμος εκδίδει επίσης `Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών` με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλους τους τουριστικούς φορείς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024