Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΕπικίνδυνη η Κύπρος κατά την ‘The Times’ – Διαμαρτυρία από την Κυπριακή Κυβέρνηση

Επικίνδυνη η Κύπρος κατά την ‘The Times’ – Διαμαρτυρία από την Κυπριακή Κυβέρνηση

Επικίνδυνη χαρακτηρίζεται η Κύπρος κατά την βρετανική εφημερίδα ‘The Times’ η οποία σε πρόσφατο τεύχος της δημοσίευσε χάρτη με τίτλο “Oι θεωρούμενες επικίνδυνες για ταξίδια και τουρισμό περιοχές” όπου η […]

Επικίνδυνη χαρακτηρίζεται η Κύπρο<.>ς κατά την βρετανική εφημερίδα 'The Times' η οποία<...> σε πρόσφατο τεύχος της δημοσίευσε χάρτη με τίτλο "Oι θεωρούμενες επικίνδυνες για ταξίδια και τουρισμό περιοχές" όπου η Κύπρος είχε καταταγεί στις περιοχές όπου υπάρχει πολεμικό κλίμα και διεξάγονται συγκρούσεις, μαζί με χώρες όπως είναι η Τουρκία, το Κουβέιτ, το Ιράν, η Ινδονησία και άλλες.

Ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Pολανδης, έδωσε εντολές ώστε να γίνουν τα απαραίτητα διαβήματα προς την βρετανική εφημερίδα για να επανορθώσει το δημοσίευμά της. Όπως ανέφερε ο κ Ρολάνδης, εάν η εφημερίδα δεν αποδεχτεί το αίτημα της Κύπρου, τότε θα ζητηθεί να δημοσιευτούν οι θέσεις και απόψεις της κυπριακής κυβέρνησης για το συγκεκριμένο θέμα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024