Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΚύπρος: Πόλος έλξης τουριστών και τα εργοστάσια παραδοσιακών προϊόντων του νησιού

Κύπρος: Πόλος έλξης τουριστών και τα εργοστάσια παραδοσιακών προϊόντων του νησιού

Oι τουρίστες που ταξιδεύουν στην Κύπρο ενδιαφέρονται να επισκεφθούν και να γνωρίσουν εκτός από τους ιστορικούς και θρησκευτικούς χώρους του νησιού και χώρους όπου φτιάχνονται παραδοσιακά προϊόντα, όπως αυτά της […]

Oι τουρίστες που ταξιδεύουν στην Κύπρο<.> ενδιαφέρονται να επισκεφθούν και να γνωρίσουν εκτός από τους ιστορικούς και θρησκευτικούς χώρους του νησιού και<...> χώρους όπου φτιάχνονται παραδοσιακά προϊόντα, όπως αυτά της χρυσοχοΐας και αργυροχοΐας.

Πρόσφατα οι ιδιοκτήτες του εργοστασίου APΓYPION, που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Λατσιών, έδωσαν τη δυνατότητα, σε ταξιδιωτικά γραφεία που οργανώνουν εκδρομές, να περιλάβουν και την επίσκεψη στο εργοστάσιο στο πρόγραμμα της εκδρομής τους.

Oι επισκέπτες, που ξεναγούνται στο χώρο, ενημερώνονται και γνωρίζουν από κοντά, τον τρόπο με τον οποίο αυτή η βιομηχανία παράγει τα εκλεκτά προϊόντα, τα όποια προβάλλουν την Kύπρο διεθνώς. Έχουν την ευκαιρία να δουν τους τεχνίτες με πόση δεξιοτεχνία και λεπτομέρεια εργάζονται για την κατασκευή αυτών των χειροποίητων εκλεκτών εμπορευμάτων, αναφέρουν δημοσιεύματα του τουριστικού τύπου του νησιού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024