Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα Instagram καμπάνια από την Trésor Hotels & Resorts-#lovetrikala
Ξενοδοχεία

Νέα Instagram καμπάνια από την Trésor Hotels & Resorts-#lovetrikala

Οι χρήστες των φωτογραφιών με τα περισσότερα likes, κερδίζουν την απόλυτη SPA εμπειρία, με δύο SPA Gift Cards από το Ananti City Resort.

Ποιός είναι ο πιο κατάλληλος, να φτιάξει έναν φωτογραφικό οδηγό μιας πόλης, αν όχι οι άνθρωποι που τη ζουν κάθε μέρα; Η Trésor Hotels & Resorts, σε συνεργασία με το Ananti City Resort, καλούν τους κατοίκους της πόλης των Τρικάλων να φωτογραφίσουν τις κρυφές και όμορφες γωνιές της πόλης τους και να τις ανεβάσουν στο Instagram, με hashtag #lovetrikala, έως την 1η Δεκεμβρίου.

Οι χρήστες των φωτογραφιών με τα περισσότερα likes, κερδίζουν την απόλυτη SPA εμπειρία, με δύο SPA Gift Cards από το Ananti City Resort.

Η Trésor Hotels & Resorts δημιούργησε αυτή την καμπάνια εκ μέρους του ξενοδοχείου-μέλους της, Ananti City Resort, με στόχο από τη μία πλευρά, να προωθήσει τη νέα υπηρεσία των SPA Gift Cards του ξενοδοχείου και από την άλλη πλευρά, να δημιουργήσει περιεχόμενο και ενδιαφέρον για τον προορισμό των Τρικάλων, μέσα από τη δημιουργία ενός city guide, από τους ντόπιους κατοίκους της πόλης.

Τέλος, στόχος είναι να ενισχυθούν οι followers σε καθέναν από τους λογαριασμούς στο Instagram, @tresorhotels και @ananti_city_resort.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024