Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ δήμαρχος Χανίων στο κρουαζιερόπλοιο Grandeur of the Seas
Κρουαζιέρα

Ο δήμαρχος Χανίων στο κρουαζιερόπλοιο Grandeur of the Seas

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα λειτουργήσει ο νέος χώρος υποδοχής των επισκεπτών κρουαζιέρας, εντός του οποίου θα στεγαστεί και το καινούργιο, σύγχρονο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Χανίων.

Στο λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε χθες το πρωί το κρουαζιερόπλοιο “Grandeur of the Seas”, το οποίο και αναχώρησε από το λιμάνι της Σούδας το απόγευμα.

Στο εν λόγω κρουαζιερόπλοιο πραγματοποιήθηκε συνάντηση και ανταλλαγή πλακετών με τον καπετάνιο και μέλη του πληρώματος, στην οποία παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Χανίων, κ. Μανώλης Σκουλάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Χανίων σε θέματα Τουρισμού, κα Μαρία Κοκκινάκη, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, κ. Κώστας Μπροκαλάκης, καθώς και εκπρόσωποι Αστυνομικών και Λιμενικών Αρχών.

Στους παρευρισκόμενους στη συνάντηση, διαβιβάστηκε από την πλευρά του Καπετάνιου και των παραγόντων του “Grandeur of the Seas” η ικανοποίησή τους για τη φιλοξενία  του τόπου μας και των ανθρώπων του, καθώς και για το πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα που τα Χανιά διαθέτουν.

Ο δήμαρχος Χανίων ευχαρίστησε το πλήρωμα, τον καπετάνιο και τους επιβάτες του πλοίου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι “αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές για τον τόπο μας και τη χώρα μας”, ενώ προσέθεσε ότι “τα Χανιά αποτελούν ένα προορισμό απόλυτα ασφαλή, φιλόξενο, με πολιτιστική παράδοση και κληρονομιά και με πολλές φυσικές ομορφιές που αξίζει να τον επισκεφθούν όλοι”, σημειώνοντας ότι “τα θετικά σχόλια και οι εντυπώσεις που καταγράφονται από τους επισκέπτες μας έρχονται να ανατρέψουν την αρνητική εικόνα που προβάλλεται από τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την χώρα μας, και η οποία αδικεί τον τόπο μας και τους ανθρώπους του”.

Τέλος, ο κ. Σκουλάκης ανέφερε: “Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις έτσι ώστε η εικόνα της χερσαίας ζώνης του λιμένα της Σούδας να αλλάξει όψη προς το καλύτερο”, προσθέτοντας ότι “αυτό οφείλεται στη συνεργασία του Δήμου Χανίων με το Λιμενικό Ταμείο Ν. Χανίων”.

Τέλος, έκανε γνωστό ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα θα λειτουργήσει και ο νέος χώρος υποδοχής των επισκεπτών κρουαζιέρας, εντός του οποίου θα στεγαστεί και το καινούργιο, σύγχρονο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Χανίων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024