Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠληρότητα σχεδόν 100% είχε η Μαγνησία την περίοδο Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς
Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας

Πληρότητα σχεδόν 100% είχε η Μαγνησία την περίοδο Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς

Σύμφωνα με την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, στην αυξημένη κίνηση συνετέλεσαν και οι Δήμοι Βόλου, Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, που με τον τρόπο τους κατάφεραν να διευκολύνουν τη διαμονή των επισκεπτών, και αυτό οφείλεται στην καλή συνεργασία των Δήμων με τα ξενοδοχειακά καταλύματα.

H περίοδος των εορτών στην περιοχή του Βόλου και του Πηλίου ήταν άκρως επιτυχημένη από άποψη διανυκτερεύσεων, αγγίζοντας τις πληρότητες του 100%, και αυτό οφείλεται στην άψογη φιλοξενία των ξενοδόχων στα καταλύματά τους και ιδιαίτερα στην προσπάθεια των τελευταίων χρόνων για τη δημιουργία ελκυστικών τουριστικών πακέτων, αλλά και προσφορών, προκειμένου τόσο ο Βόλος όσο και το Πήλιο να γίνουν ευρέως γνωστά ως χειμερινός προορισμός.
 
Στην αυξημένη κίνηση συνετέλεσαν και οι Δήμοι Βόλου, Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, που με τον τρόπο τους κατάφεραν να διευκολύνουν τη διαμονή των επισκεπτών, και αυτό οφείλεται στην καλή συνεργασία των Δήμων με τα ξενοδοχειακά καταλύματα.


Το χωριό του Άη Βασίλη στον Βόλο.

“Ιδιαίτερα ένα μεγάλο μπράβο στον Δήμο Βόλου που με την πληθώρα εορταστικών εκδηλώσεων για έναν ολόκληρο μήνα, προσέλκυσε όχι μόνο τον κόσμο του Βόλου αλλά και επισκέπτες από τα χωριά του Πηλίου. Το χωριό του Άη Βασίλη, το παγοδρόμιο, το τρενάκι του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, η φωτισμένη ‘ΑΡΓΩ’, η εκδήλωση με τα φαναράκια, οι φωτισμένες κεντρικές οδοί αλλά και όλο το εορταστικό κλίμα που υπήρχε μέσα στον Βόλο έδωσαν αυτή την πρόσθετη πινελιά στα Χριστούγεννα που μόλις περάσαν. Η έγκαιρη αποστολή του video στους ξενοδόχους με τις προσεχείς εορταστικές εκδηλώσεις και η εμφάνιση του σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και η έγκαιρη εκτύπωση του εντύπου με τις εκδηλώσεις και η διανομή του σε όλη την πόλη, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο ‘κύμα’ επισκεπτών. Ευχόμαστε να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία”, δηλώνει η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας.

“Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ετοιμότητα λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου να υποδεχτεί τους χειμερινούς επισκέπτες σε περίπτωση χιονιού, καθώς και για όλες τις ενέργειες που έγιναν εκ των προτέρων.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ξενοδοχοϋπαλλήλους, σε όλους τους εργαζόμενους των Δήμων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, και σε όλους τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό, που υπερέβαλλαν εαυτό αυτές τις ημέρες προκειμένου να αντιμετωπιστούν οποιαδήποτε προβλήματα αλλά και να προσφερθούν καλύτερες υπηρεσίες”.

Στη φωτογραφία, το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024