Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Worldspan υποστηρίζει την ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς

Η Worldspan υποστηρίζει την ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς

Με γρήγορους ρυθμούς αναπτύσσεται στην ελληνική αγορά η Worldspan εγκαινιάζοντας τα νέα της γραφεία στη Βόρεια Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη. Το νέο γραφείο που λειτουργεί από τα μέσα Ιουλίου θα καλύψει […]

Με γρήγορους ρυθμούς αναπτύσσεται στην ελληνική αγορά η Worldspan<.> εγκαινιάζοντας τα νέα της γραφεία στη<...> Βόρεια Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη.

Το νέο γραφείο που λειτουργεί από τα μέσα Ιουλίου θα καλύψει όλη τη Βόρεια Ελλάδα, και την Κέρκυρα. Αντικατοπτρίζει τη θετική ανταπόκριση της Worldspan στο αίτημα εγκατάστασης ενός γραφείου στο βόρειο τμήμα της χώρας από την Ένωση Ελληνικών Ταξιδιωτικών Πρακτορείων Μακεδονίας και Θράκης και από πελάτες του ταξιδιωτικού εμπορίου.

Ο Λεωνίδας Ζώτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Worldspan στην Ελλάδα, σχολιάζει:
“Το νέο γραφείο στη Βόρεια Ελλάδα ικανοποιεί το αίτημα των πελατών για δημιουργία ενός τοπικού γραφείου στην περιοχή. Αντιπροσωπεύει επίσης την αυξανόμενη επιτυχία της Worldspan στην ελληνική αγορά ταξιδιών, όπως η επιτυχία του πρόσφατου συμβολαίου για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών στην Ένωση Ελληνικών Ταξιδιωτικών Πρακτορείων Μακεδονίας και Θράκης. Με τα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα και τώρα το νέο γραφείο στη Θεσσαλονίκη, θα κατέχουμε την κατάλληλη θέση προκειμένου να συνεχίσουμε την προώθησή μας στην αγορά και να προσφέρουμε τα υψηλά πρότυπα υπηρεσιών που οι πελάτες λαμβάνουν, αναμένουν και αξίζουν να λαμβάνουν από τη Worldspan”.

Το νέο γραφείο, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, θα στελεχώσουν τέσσερα άτομα της Worldspan. Στα άτομα αυτά συγκαταλέγονται δύο νέα μέλη: Η Αναστασία Κατριτζόγλου, η οποία κατέχει τη θέση της διευθύντριας λογαριασμών και εργάζεται στον τομέα του τουρισμού περισσότερα από 12 χρόνια, τελευταία στο πρακτορείο Heronia Travel. Θα έχει την υποστήριξη της Κρυσταλλίας Κατσιόκαλη, ως διοικητικού στελέχους από την Ένωση Ταξιδιωτικών Πρακτορείων Μακεδονίας και Θράκης, όπου εργάστηκε επί οκτώ χρόνια.

Η Worldspan είναι η μόνη εταιρία συστημάτων GDS στην Ελλάδα που παρέχει πλήρεις υπηρεσίες, από τη συμβουλευτική υποστήριξη έως τις πωλήσεις, τις μεθόδους εφαρμογής, την τεχνική υποστήριξη και την κατάρτιση, στα ταξιδιωτικά γραφεία της Βόρειας Ελλάδας μέσω ενός τοπικού γραφείου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Worldspan από τον Μάιο του 2002 παρέχει στα 55 μέλη της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτορείων Μακεδονίας και Θράκης τα προϊόντα Worldspan Go!SM και Worldspan for WindowsSM.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024