Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέο σύστημα ταξινόμησης οχημάτων από την Amadeus

Νέο σύστημα ταξινόμησης οχημάτων από την Amadeus

Βελτιώσεις στην ταξινόμηση και διανομή οχημάτων στα συστήματα ενοικίασης αυτοκινήτων, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Association of Car Rental Industry System Standards (ACRISS), ανακοίνωσε η εταιρίατεχνολογικών λύσεων για την τουριστική […]

Βελτιώσεις στην ταξινόμηση και διανομή οχημάτων στα συστήματα ενοικίασης αυτοκινήτων, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Association of Car Rental Industry System Standards (ACRISS), ανακοίνωσε η εταιρία<...>τεχνολογικών λύσεων για την τουριστική βιομηχανία Amadeus.

Με την υιοθέτηση του νέου κώδικα ταξινόμησης οχημάτων, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες επωφελούνται σημαντικά, αφού έχουν στη διάθεσή τους ένα πιο ολοκληρωμένο σύστημα ταξινόμησης που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του πελάτη. Επιπλέον, η Amadeus εισήγαγε τους ψευδό-κώδικες, οι οποίοι μειώνουν τον χρόνο που χρειάζεται ένας πράκτορας για την αναζήτηση ενός αυτοκινήτου μέσα από μια ομάδα διαφορετικών αυτοκινήτων, όπως για παράδειγμα φορτηγάκια και SUV. Έχουν ενσωματωθεί επίσης νέοι δείκτες κατά την απεικόνιση, έτσι ώστε να εμφανίζονται τα αποτελέσματα εκείνα που αντιστοιχούν απόλυτα στα κριτήρια αναζήτησης που έχουν τεθεί και τα οποία δείχνουν την διαθεσιμότητα των οχημάτων και τις δυνατότητες up-selling.

“Το σύστημα Amadeus αντιπροσωπεύει μια ολοκληρωμένη νέα σειρά κωδικών ταξινόμησης οχημάτων αυξάνοντας τις επιλογές και την αποτελεσματικότητα που χρειάζονται τα ταξιδιωτικά γραφεία και οι εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων ώστε να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών τους παγκοσμίως” δήλωσε ο κ. Albert Pozo, Γενικός Διευθυντής του τομέα Travel Services & Leisure της Amadeus.

Ο κ. Jacqui Cahill, Car Product Manager της περιοχής EMEA του ταξιδιωτικού οργανισμού Carlson Wagonlit Travel σχολίασε, “Χάρη στους βελτιωμένους κώδικες ταξινόμησης αυτοκινήτων που έχει ενσωματώσει το σύστημα της Amadeus, είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε και να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες του πελάτη, παρέχοντας αυτό ακριβώς που ψάχνει. Επιπρόσθετα, μπορούμε πλέον να προωθήσουμε γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά μεγαλύτερους τύπους οχημάτων”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024