Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία TTInteractive και Amadeus για παροχή ανταγωνιστικών IT λύσεων σε περιφερειακές και μικρές αεροπορικές εταιρίες

Συνεργασία TTInteractive και Amadeus για παροχή ανταγωνιστικών IT λύσεων σε περιφερειακές και μικρές αεροπορικές εταιρίες

Συμβόλαιο συνεργασίας υπόγραψε πρόσφατα η Amadeus με την Travel Technology Interactive (TTInteractive), για παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιώνκαι λύσεων διανομής στους επιβάτες των περιφερειακών και μικρών διεθνών αεροπορικών εταιριών παγκοσμίως. Η συνεργασία […]

Συμβόλαιο συνεργασίας υπόγραψε πρόσφατα η Amadeus με την Travel Technology Interactive (TTInteractive), για παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών<...>και λύσεων διανομής στους επιβάτες των περιφερειακών και μικρών διεθνών αεροπορικών εταιριών παγκοσμίως.

Η συνεργασία αυτή ανταποκρίνεται στην ανάγκη αυτών των αεροπορικών εταιριών για λύσεις στις υπηρεσίες των επιβατών τους, η οποία προσαρμόζεται ειδικά στις ανάγκες και τις πηγές τους και μπορεί να εισαχθεί γρήγορα. Το πακέτο συνεργασίας που προσφέρεται από την TTInteractive και την Amadeus συμπεριλαμβάνει μια υπηρεσία με την ονομασία Aeropack, για λύσεις σε θέματα διαχείρισης πελατών που βασίζεται εξ` ολοκλήρου στο διαδίκτυο και έχει σχεδιαστεί από την TTInteractive και επιπλέον παρέχει δυνατότητα πρόσβασης στο διεθνές δίκτυο διανομής και επικοινωνίας της Amadeus.

Η υπηρεσία Aeropack, η οποία χρησιμοποιείται προς το παρόν από 11 αεροπορικές εταιρίες, προσαρμόζεται ειδικά για να ταιριάξει στις ιδιαίτερες ανάγκες των περιφεριακών και μικρών διεθνών αεροπορικών εταιριών και η εφαρμογή του μπορεί να γίνει μόλις σε ένα μήνα. Η νέα αυτή υπηρεσία περιλαμβάνει λειτουργίες – κλειδιά για εκείνους που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις υπηρεσίες των επιβατών τους και ειδικότερα εφαρμογές για καινοτομία στην διοίκηση, πολυκαναλικές κρατήσεις, αποδοτική και επικερδής διαχείριση, έλεγχο στις αναχωρήσεις, ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίων, κοινό κώδικα και μετεπιβίβαση και επιπλέον αναφορά σε πραγματικό χρόνο για την παρακολούθηση των εταιρικών δραστηριοτήτων.

Μέσω του διεθνούς δικτύου διανομής και επικοινωνίας της Amadeus, οι πελάτες της υπηρεσίας Aeropack θα έχουν πρόσβαση σε κανάλια διανομής, που πριν δεν ήταν διαθέσιμα σε εκείνους, και επιπλέον σημαντική μείωση του κόστους τους με την χρήση του εκτεταμένου παγκόσμιου δικτύου επικοινωνιακής υποδομής της Amadeus για τα μηνύματα τους. Η κατάρτιση λεπτομερούς καταλόγου για εκείνους θα διανέμεται μέσω των 75.000 ταξιδιωτικών γραφείων που συνδέονται με την Amadeus, καθώς και με ορισμένους από τους πρωτοπόρους Διαδικτιακούς τόπους, συμπεριλαμβανομένου και του Opodo. Επιπρόσθετα, το Δίκτυο Μηνυμάτων της Amadeus θα τους παρέχει γρήγορες και ασφαλείς συνδέσεις για την καθημερινή τους επικοινωνία με την αεροπορική κοινότητα και τα καλύτερα δίκτυα TCP/IP της Amadeus.

Ο κ. Gregoire Echalier, Managing Director της TTInteractive εξηγεί πως “η συνεργασία αυτή με την Amadeus θα αποδειχτεί ως η επικερδής φόρμουλα για τις αεροπορικές εταιρίες, που αναζητούν μια ανταγωνιστική και χαμηλού κόστους αποτελεσματική λύση, η οποία θα συμπεριλαμβάνει ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίων και θα μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα. Οι πελάτες της υπηρεσίας Aeropack έχουν τώρα ένα επιπρόσθετο πλεονέκτημα μέσω του παγκόσμιου δικτύου προηγμένης τεχνολογίας της Amadeus”.

Ο κ. Frederic Spagnou, Vice President της Airline Business Group στην Amadeus τονίζει ότι “οι μικρές αεροπορικές εταιρίες έχουν πρόσβαση σε μια ανταγωνιστική λύση, η οποία ανταποκρίνεται στα διεθνή πρότυπα και θα τους επιτρέψει να γίνουν πιο ανταγωνιστικές σε διεθνές επίπεδο. Η συμφωνία αυτή ανταποκρίνεται επίσης στην φιλοδοξία της Amadeus να διανέμει ένα καταρτισμένο λεπτομερή κατάλογο της κάθε αεροπορικής εταιρίας στον κόσμο, ανεξαρτήτως μεγέθους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024