Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρες“Καλύτερα στον κόσμο” τα κρουαζιερόπλοια της Celebrity Cruises

“Καλύτερα στον κόσμο” τα κρουαζιερόπλοια της Celebrity Cruises

Η Celebrity Cruises γιορτάζει για πέμπτη συνεχή χρονιά, καθώς τα κρουαζιερόπλοιά της κυριάρχησαν στην γνωστή ετήσια έρευνα των αναγνωστών του περιοδικού Conde Nast Traveler για την ανάδειξητων “Τα καλύτερα κρουαζιερόπλοια […]

Η Celebrity Cruises γιορτάζει για πέμπτη συνεχή χρονιά, καθώς τα κρουαζιερόπλοιά της κυριάρχησαν στην γνωστή ετήσια έρευνα των αναγνωστών του περιοδικού Conde Nast Traveler για την ανάδειξη<...>των “Τα καλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο”. Στην κατηγορία μεγάλων πλοίων, τα πλοία Constellation, Summit, Infinity και Millennium – ολόκληρος δηλαδή ο στόλος της κατηγορίας Millenniun – κατέλαβαν τις τέσσερις πρώτες θέσεις εξασφαλίζοντας έτσι την παρουσία τους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή της κατάταξης.

Την όγδοη θέση της κατάταξης κατέλαβε το Galaxy της Celebrity, ενώ την 16η και 17η θέση κατέλαβαν τα κρουαζιερόπλοια Century και Mercury αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί πως το Μάιο του 2006, ένα μόλις μήνα μετά την ολοκλήρωση της ετήσιας έρευνας, ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του Century ύψους 55 εκατομμυρίων δολαρίων. Αντίστοιχη σειρά αναβαθμίσεων θα πραγματοποιηθεί και στο Mercury τον προσεχή Απρίλιο.

Επιπλέον η Celebrity Cruises κατέλαβε τις τέσσερις πρώτες θέσεις στην κατηγορία Καλύτερη Εστίαση/Δείπνο, τις πρώτες θέσεις για το Καλύτερο Πλήρωμα/Εξυπηρέτηση και την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία Καλύτερο Σχέδιο/Διάταξη.

Περισσότεροι από 33.000 συνδρομητές του Conde Nast Traveler συμμετείχαν στην έρευνα και αξιολόγησαν τις εταιρίες κρουαζιέρων, λαμβάνοντας υπόψη τα κριτήρια Πλήρωμα / Εξυπηρέτηση, Εστίαση / Δείπνο, Σχέδιο / Διάταξη, Δρομολόγια, Εκδρομές, Καμπίνες και Δραστηριότητες / Εγκαταστάσεις.

“Η ετήσια έρευνα των αναγνωστών του Conde Nast Traveler αποτελεί μια από τις σημαντικότερες έρευνες στον συγκεκριμένο τομέα και έρχεται να ενισχύσει την διαρκή ανάπτυξη της Celebrity” δήλωσε σχετικά ο κ. Dan Hanrahan, Πρόεδρος της Celebrity Cruises. “Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τις διακρίσεις που επιτύχαμε και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξίας”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024