Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΑναφερόμενο κρούσμα γρίπης τύπου Α` σε κρουαζιερόπλοιο στο Ηράκλειο
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής

Αναφερόμενο κρούσμα γρίπης τύπου Α` σε κρουαζιερόπλοιο στο Ηράκλειο

Η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου ενημερώθηκε ότι σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου το πρωί αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Ηρακλείου, προερχόμενο από το λιμάνι Κουσάντασι της Τουρκίας, το Κ/Ζ “Navigator of the Seas” σημαίας Μπαχάμες, στο οποίο, μεταξύ των επιβαινόντων…

Η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου ενημερώθηκε ότι σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου το πρωί αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Ηρακλείου<...>, προερχόμενο από το λιμάνι Κουσάντασι της Τουρκίας, το Κ/Ζ “Navigator of the Seas” σημαίας Μπαχάμες, στο οποίο, μεταξύ των επιβαινόντων, αναφέρθηκε ένα πιθανό κρούσμα της γρίπης τύπου Α΄. Πρόκειται για ένα μέλος πληρώματος.

Έχουν ενημερωθεί κατάλληλα οι αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές και η Διεύθυνση Υγιεινής της Νομαρχίας Ηρακλείου, που πρόκειται να διαχειριστούν το εν λόγω περιστατικό. Το σύστημα ενημερώσεως του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής λειτουργεί αποτελεσματικά και το συγκεκριμένο περιστατικό δεν εμπνέει ανησυχία και θα αντιμετωπιστεί από τις αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024