Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileCelebrity Cruises: Αυτόνομη ξενάγηση επισκεπτών στις συλλογές έργων τέχνης

Celebrity Cruises: Αυτόνομη ξενάγηση επισκεπτών στις συλλογές έργων τέχνης

Τη δυνατότητα να ξεναγηθούν αυτόνομα, ενώ επισκέπτονται τις μόνιμες συλλογές έργων τέχνης που φιλοξενούνται στα επτά κρουαζιερόπλοια του στόλου της Celebrity Cruises έχουν πλέον οι επιβάτες της εταιρίας. “Είμαστε ιδιαίτεραενθουσιασμένοι […]

Τη δυνατότητα να ξεναγηθούν αυτόνομα, ενώ επισκέπτονται τις μόνιμες συλλογές έργων τέχνης που φιλοξενούνται στα επτά κρουαζιερόπλοια του στόλου της Celebrity Cruises έχουν πλέον οι επιβάτες της εταιρίας. “Είμαστε ιδιαίτερα<...>ενθουσιασμένοι που αποτελούμε τη μοναδική εταιρεία κρουαζιέρων που προσφέρει έναν τόσο ποιοτικό εξοπλισμό στους φιλότεχνους επιβάτες της” δήλωσε η Lisa Lutoff-Perlo, Αντιπρόεδρος της Celebrity Cruises. “Είτε κάποιος κάνει την πρώτη του επαφή με την τέχνη, είτε είναι ειδικός, η αυτόνομη ξενάγηση θα του προσφέρει νέες γνώσεις για τα έργα που εκτίθενται, ενισχύοντας έτσι την συνολική εμπειρία της κρουαζιέρας”

Για να ξεναγηθεί ένας επιβάτης κάνοντας χρήση της ατομικής συσκευής ξενάγησης το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφτεί την υποδοχή του πλοίου και να την προμηθευτεί εντελώς δωρεάν.

Η συσκευή – που είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και ίδιου τύπου με αυτές που διατίθενται στο Μουσείο του Λούβρο και στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τεχνών της Νέας Υόρκης – επιτρέπει στους επιβάτες να λαμβάνουν πληροφορίες για τα έργα τέχνης με την άνεσή τους και με όποια σειρά αυτοί επιθυμούν, ενώ κάθε συσκευή προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου.

Τη περιγραφή του κάθε έργου έχει επιμεληθεί ιστορικός τέχνης, ο οποίος έχει φροντίσει να συνδυάσει ακαδημαϊκή πληροφόρηση και ανάλαφρη γνώση, γεγονός που παρακινεί τον ακροατή να αναλογιστεί τι σκεφτόταν ο καλλιτέχνης τη στιγμή που δημιούργησε το συγκεκριμένο έργο ή αν ο αρχικός σκοπός του καλλιτέχνη είναι πιο σημαντικός από την αντίληψη του θεατή για το έργο.

Η πρώτη ατομική συσκευή ξενάγησης έργων τέχνης παραδόθηκε τον Απρίλιο στο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Century, ενώ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η προμήθεια του εξοπλισμού στα υπόλοιπα έξι κρουαζιερόπλοια Celebrity Constellation, Celebrity Galaxy, Celebrity Infinity, Celebrity Mercury, Celebrity Millennium και Celebrity Summit.

Η αξία της συλλογής έργων τέχνης του κάθε κρουαζιερόπλοιου εκτιμάται πως ξεπερνά τα 1,5 εκατ. δολάρια και περιλαμβάνει μοντέρνα και σύγχρονα γλυπτά, ελαιογραφίες και εκθέσεις φωτογραφίας του 20ου αιώνα από καλλιτέχνες όπως Jasper Johns, Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Robert Rauschenberg και Pablo Picasso. Κάθε συλλογή προσφέρει εξισορροπημένη γκάμα από αυστηρά αλλά και πιο εκκεντρικά έργα, διαφοροποίηση εφάμιλλη της εμπειρίας που απολαμβάνουν και οι επιβάτες στις διακοπές τους με την Celebrity.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024