Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΕπίσημη παρουσίαση του κρουαζιερόπλοιου ms Oosterdam

Επίσημη παρουσίαση του κρουαζιερόπλοιου ms Oosterdam

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο ms Oosterdam παρουσίασε η εταιρία Sportius Hospitality S.A. σε εκπροσώπους της Ε.Ο.Ο.Α. `Αθήνα 2004`, δημοσιογράφους και τοπικούς φορείς του Δήμου Λουτρακίου, στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε […]

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο ms Oosterdam παρουσίασε η εταιρία Sportius Hospitality S.A. σε εκπροσώπους της<...> Ε.Ο.Ο.Α. `Αθήνα 2004`, δημοσιογράφους και τοπικούς φορείς του Δήμου Λουτρακίου, στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε χθες στο λιμάνι του Λουτρακίου.

Όπως τόνισε, στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της Sportius Hospitality κ. Κ. Μήτσιου “η σημερινή μας επίσκεψη στο πλοίο αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη του έργου και των προσπαθειών μας για πλήρεις και ποιοτικές υπηρεσίες. Με τη συμφωνία που έχουμε συνάψει με την `Αθήνα 2004`, θα διαθέσουμε το κρουαζιερόπλοιο αυτό για το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Φιλοξενίας, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες της περιόδου διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων να απολαύσουν άριστες και πολυτελείς συνθήκες στη διαμονή τους στην Αθήνα”.

Παράλληλα, ο κ. Μ. Σιαπάνης, επίσης πρόεδρος της Sportius Hospitality, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνεισφορά της Sportius Hospitality στην ενίσχυση του προγράμματος Ολυμπιακής φιλοξενίας, αλλά και στον ουσιαστικό και καθοριστικό ρόλο όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των υπηρεσιών και που θα κληθούν να αναλάβουν ενεργό δράση κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Παρουσιάζοντας την πορεία της Sportius Hospitality, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Ν. Γκαζελίδης τόνισε “σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι 10 μήνες πριν τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων και την άφιξη του μεγάλου κύματος των επισκεπτών, έχουμε ήδη διαθέσει άνω του 75% των κλινών της συνολικής δυναμικότητας, που διαχειριζόμαστε.”

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε σύντομη ξενάγηση στους χώρους του πλοίου, προκειμένου οι προσκεκλημένοι να σχηματίσουν μία πλήρη εικόνα για τις συνθήκες, στις οποίες πρόκειται να φιλοξενηθούν όσοι θα διαμείνουν σε αυτό κατά τη διάρκεια των Αγώνων, αλλά και για το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών που παρέχονται.

Το ms Oosterdam ανήκει στο στόλο της Holland America Line στην κατηγορία Vista Class. Έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 1.848 επιβατών και αριθμεί πλήρωμα 800 ατόμων. Έχει 10 καταστρώματα και συνολικά 924 καμπίνες. Το 85% των καμπίνων έχουν θέα θάλασσα, ενώ το 67% από αυτές διαθέτουν βεράντα. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των επιβατών υπάρχουν 6 διαφορετικές κατηγορίες καμπίνων. Για τη μεταφορά και την εύκολη πρόσβαση των επιβατών στις καμπίνες τους, υπάρχουν ανελκυστήρες, σε όλο το μήκος του πλοίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024