Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησης30 Ρώσοι δημοσιογράφοι στην Αθήνα για επίσκεψη γνωριμίας

30 Ρώσοι δημοσιογράφοι στην Αθήνα για επίσκεψη γνωριμίας

Η εταιρία Sportius Hospitality φιλοξενεί ομάδα 30 δημοσιογράφων από τη Ρωσία, οι οποίοι πραγματοποιούν επίσκεψη γνωριμίας με την πόλη των Αθηνών, τους Ολυμπιακούς χώρους, την Αθήνα 2004 και την Ελληνική […]

Η εταιρία Sportius Hospitality φιλοξενεί ομάδα 30 δημοσιογράφων από τη Ρωσία, οι οποίοι πραγματοποιούν επίσκεψη<...> γνωριμίας με την πόλη των Αθηνών, τους Ολυμπιακούς χώρους, την Αθήνα 2004 και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Οι ξένοι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τους Έλληνες ομολόγους τους σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, την πορεία των έργων και της προετοιμασίας για την διοργάνωση των Αγώνων, αλλά και να γευτούν τα πρώτα δείγματα της μοναδικής ελληνικής φιλοξενίας. Σκοπός του γεύματος δεν ήταν μόνο να ενημερωθούν οι Ρώσοι συντάκτες από τους Έλληνες για την πορεία της προετοιμασίας σε όλους τους τομείς, αλλά να αποκτήσουν οι Έλληνες δημοσιογράφοι σαφή ιδέα της εικόνας που έχει η Ελλάδα και η διοργάνωση των Αγώνων στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της φιλοξενίας των ξένων συντακτών, η Sportius Hospitality σε συνεργασία με το Γραφείο Επικοινωνίας και τύπου του Αθήνα 2004 έχει εξασφαλίσει την ξενάγησή τους σε χώρους Ολυμπιακών έργων, σε στάδια και εγκαταστάσεις που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια των Αγώνων, ενώ παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής. Επίσης, η Ρωσική αποστολή επισκέφθηκε την πόλη του Λουτρακίου, όπου γνώρισε από κοντά μια από τις πόλεις που θα υποστηρίξουν σε σημαντικό βαθμό το πρόγραμμα φιλοξενίας των Αγώνων.

Η Sportius Hospitality ετοιμάζεται να φιλοξενήσει στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων, στη πόλη του Λουτρακίου, πάνω από 2.000 επισκέπτες από την Ρωσία και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Μεταξύ των 28 Ρώσων προσκεκλημένων της Sportius Hospitality είναι δημοσιογράφοι από έντυπα μέσα, όπως οι εφημερίδες Moskovskaia Pravda, Κomersant, Sport Express και Sovietsky Sport, το περιοδικό Olympic Panorama, καθώς και από ηλεκτρονικά μέσα, όπως το 1ο κανάλι ΟPT, το Moscow TV Channel, το 7SPORTS, 6 Channel TV και NTV SPORT PLUS. Στην αποστολή συμμετείχαν και αντιπρόσωποι της Ρωσικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο Πρόεδρος της Sportius Hospitality S.A., κ. Μάρκος Σιαπάνης, σε δήλωσή του, στο πλαίσιο του γεύματος των Ρώσων δημοσιογράφων, τόνισε: “Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την Sportius Hospitality η άμεση επικοινωνία και η στενή σχέση που αναπτύσσει με τους δημοσιογράφους και με τους αθλητικούς παράγοντες της Ρωσίας, με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Διαμέσου της σχέσης αυτής, επιδιώκουμε την έγκυρη ενημέρωση σχετικά με το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, την προβολή της χώρας μας, αλλά και την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των Ελλήνων και των ξένων δημοσιογράφων και αθλητικών παραγόντων, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024