Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΞεκινά η διαφημιστική καμπάνια της ΕΤΑ και αναμένεται η σύντομη εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ξεκινά η διαφημιστική καμπάνια της ΕΤΑ και αναμένεται η σύντομη εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Η Διοίκηση της Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα παρουσίασε την διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας ενόψει της επικείμενης εισαγωγής της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η οποία παρουσιάζει τους επιχειρηματίες…

Η Διοίκηση της Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα παρουσίασε την διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας ενόψει της επικείμενης εισαγωγής της<...> στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η οποία παρουσιάζει τους επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν αναλάβει κατόπιν διαγωνισμών τη διαχείριση των Οργανωμένων Ακτών, των Μαρινών, των Ξενία, του Καζίνο και άλλων σημαντικών υποδομών, να μιλούν για το `όραμα` τους σχετικά με την αξιοποίηση των υποδομών αυτών.

Η παρουσίαση αυτή έγινε για τους εργαζόμενους της εταιρείας, τους συνεργάτες επιχειρηματίες και ειδικότερα αυτούς που συμμετείχαν στα τηλεοπτικά φιλμ και τους εκπροσώπους των τραπεζών. Όπως αναφέρθηκε από τους ομιλητές η καμπάνια θα ξεκινήσει στις 20 του μηνός σε όλα τα τηλεοπτικά μέσα και θα αποτελείται από επτά τηλεοπτικά σποτ, από καταχωρήσεις στον τύπο (εφημερίδες και περιοδικά) και από υπαίθρια διαφήμιση.

Το κύριο σλόγκαν της καμπάνιας είναι πως `Η ΕΤΑ δίνει στο έργο του ΕΟΤ νέα αξία`. Το σλόγκαν αυτό, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΤΑ, υποδηλώνει αφενός το σεβασμό και την αναγνώριση του πρωτοποριακών υποδομών που δημιούργησε ο ΕΟΤ την δεκαετία του 60, συγκροτώντας την πρώτη οργανωμένη εθνική πολιτική για τον τουρισμό και αφετέρου την επιτυχή προσπάθεια της ΕΤΑ να εκσυγχρονίσει και να αξιοποιήσει τις υποδομές αυτές με τη συνεργασία του ιδιωτικού τομέα αναβαθμίζοντας και εμπλουτίζοντας το ελληνικό τουριστικό προϊόν που καθίσταται πλέον επώνυμο και κατά συνέπεια ανταγωνιστικό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο υπουργός Ανάπτυξης Α. Τσοχατζόπουλος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

“Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να δούμε ένα μικρό δείγμα της περιουσίας του ΕΟΤ. Είναι πράγματι πολύ σημαντικό ότι ο ΕΟΤ και η Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (ΕΤΑ) ταυτίζονται στην κοινή γνώμη. Διότι σε τελική ανάλυση, ιστορικά, η δημόσια περιουσία του ΕΟΤ είναι αυτή που προσέφερε και δημιούργησε τον ελληνικό τουρισμό τη δεκαετία του `50, του `60 και του `70. Επομένως, είσαστε συνεχιστές αυτής της δυναμικής παρουσίας του ελληνικού τουρισμού, που τότε, -ως κρατική μάλιστα πρωτοβουλία-, ανδρώθηκε, ανταγωνίστηκε και αποτέλεσε για τον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο τουρισμό ένα διεθνές κέντρο πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος και συγκέντρωσης υψηλού αριθμού επισκεπτών.

Στη σύγχρονη εποχή, στον 21ο αιώνα, κατά κάποιο τρόπο ανακαλύπτουμε και πάλι την πυρίτιδα. Διότι, με βάση πλέον την ιδιωτική πρωτοβουλία, τον επιχειρηματικό κόσμο και τις ίδιες τις επιχειρήσεις, αλλά και με βάση τον αποκρατικοποιημένο πλέον δημόσιο τομέα, που προκύπτει μέσα από τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, -κλασική περίπτωση είναι η ΕΤΑ-, αναδεικνύουμε τον ελληνικό τουρισμό στην υψηλή θέση που δικαιούται να βρίσκεται, με ένα σύγχρονο τρόπο και με προσαρμογή στα νέα δεδομένα της εποχής μας. Γιαυτό ακριβώς, η ΕΤΑ οδηγεί πλέον την επιχειρηματική αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας του Δημοσίου στο Χρηματιστήριο.

Το υπουργείο Ανάπτυξης έχει αποδείξει, -και έχει αυτή τη φήμη-, ότι οδηγεί κρατικές επιχειρήσεις του Δημοσίου με πολύ πετυχημένο τρόπο στο Χρηματιστήριο. Διαμορφώνονται έτσι χρηματιστηριακοί κολοσσοί, όπως η ΔΕΗ, τα Ελληνικά Πετρέλαια, όπως τώρα θα είναι και η ΕΤΑ, η οποία έχει 450 εκατ. ευρώ συνεχείς επενδύσεις την τελευταία τριετία. Γιαυτό ακριβώς θέλουμε να στηριχθεί αυτή η πρωτοβουλία της ΕΤΑ για είσοδο στο Χρηματιστήριο.

Η άποψή μου είναι ότι σήμερα είδαμε λίγα από αυτά που έχει προσφέρει και έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα η ΕΤΑ. Όμως αυτά τα λίγα που είδαμε είναι επαρκή. Διεκδικούμε, η συνέχιση αυτής της προσπάθειας με την είσοδο της ΕΤΑ στο Χρηματιστήριο, να δώσει πράγματι μεγάλη ώθηση, ώστε πιο γρήγορα και πιο άμεσα, να ολοκληρωθούν μια σειρά από προγράμματα που υπάρχουν, για την αξιοποίηση της περιουσίας της ΕΤΑ, που είναι περιουσία του ΕΟΤ και του Δημοσίου, μιας περιουσίας που αριθμεί εκατοντάδες ακίνητα, υποδομές, παλιά ξενοδοχεία, κάμπινγκ, καθώς και μια σειρά από θαυμάσια ιστορικά `Ξενία`. Αυτός ο κατάλογος των περιουσιακών στοιχείων αποτελεί τη βάση για τις νέες επενδύσεις`.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024