Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΑναχώρησε το Aurora για το Γιβραλτάρ

Αναχώρησε το Aurora για το Γιβραλτάρ

Μετά την ιατρική βοήθεια που προσφέρθηκε στο κρουαζιερόπλοιο Aurora, στον Πειραιά, ανακοινώθηκε ότι αναχώρησε για το Γιβραλτάρ. Το βρετανικού νηολογίου κρουαζιερόπλοιο της P&O, που μεταφέρει περίπου 1.900 βρετανούς επιβάτες και […]

Μετά την ιατρική βοήθεια που προσφέρθηκε στο κρουαζιερόπλοιο Aurora, στον Πειραιά, ανακοινώθηκε ότι αναχώρησε για το Γιβραλτάρ<...>. Το βρετανικού νηολογίου κρουαζιερόπλοιο της P&O, που μεταφέρει περίπου 1.900 βρετανούς επιβάτες και περισσότερα από 800 μέλη πληρώματος, έφτασε την Παρασκευή τον πρωί ανοιχτά του Πειραιά και πήρε άδεια από τις ελληνικές αρχές να δέσει στον όρμο του Φλοίσβου ανατολικά του λιμανιού του Πειραιά. Στο Aurora επιβιβάστηκαν δύο γιατροί που είχαν έρθει από τη Βρετανία μαζί με πέντε κιβώτια με φάρμακα για τους επιβάτες που έχουν προσβληθεί από τον ιό.

“To Aurora αναμένεται να αγκυροβολήσει στο Γιβραλτάρ τη Δευτέρα το πρωί”, δήλωσε στο ραδιοσταθμό του BBC ο γενικός διευθυντής της P&O. “Διευθυντής της εταιρίας θα ανέβει στο πλοίο για να συναντήσει τον καπετάνιο”, πρόσθεσε ο ίδιος.

Υπενθυμίζουμε ότι στο κρουαζιερόπλοιο Aurora περισσότεροι από 400 βρετανοί επιβάτες έχουν προσβληθεί από τον ιογενή γαστρεντερίτιδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024