Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΠληθωρική συλλογή επιλογών ψυχαγωγίας στο Oasis of the Seas
Online Κρατήσεις για παραστάσεις εν πλω

Πληθωρική συλλογή επιλογών ψυχαγωγίας στο Oasis of the Seas

Το Oasis of the Seas, το νεώτερο κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean International, πρόκειται να παρέχει την πιο ιδιαίτερη και πληθωρική συλλογή επιλογών ψυχαγωγίας και δραστηριοτήτων που προσέφερε ποτέ κρουαζιερόπλοιο στη […]

Το Oasis of the Seas, το νεώτερο κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean International, πρόκειται<...> να παρέχει την πιο ιδιαίτερη και πληθωρική συλλογή επιλογών ψυχαγωγίας και δραστηριοτήτων που προσέφερε ποτέ κρουαζιερόπλοιο στη βιομηχανία της κρουαζιέρας. Φαντασμαγορικά σόου από το Broadway, κωμικές παραστάσεις και δημοφιλείς θεματικές βραδιές και παρελάσεις είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που θα προσφέρει στους επιβάτες του το μεγαλύτερο και πιο επαναστατικό κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, ικανές να καλύψουν όλα τα γούστα, τις ηλικίες και τις προσωπικότητες.

Για πρώτη φορά, το πρόγραμμα των σόου θα διατίθεται πριν την πραγματοποίηση της κρουαζιέρας, μέσω του royalcaribbeancruises.com, επιτρέποντας στους επιβάτες να διαμορφώσουν ανάλογα την κρουαζιέρα τους και να κάνουν προκράτηση. Στην κατηγορία Under the Cruise Enhancements, στην ιστοσελίδας της Royal Caribbean, οι επιβάτες μπορούν να δουν όλο το πρόγραμμα των παραστάσεων και να κάνουν κρατήσεις ακόμη και τρεις μήνες πριν την ημερομηνία αναχώρησης. Όλες οι κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν online καταγράφονται και ανιχνεύονται κατά την είσοδο των επιβατών στο κρουαζιερόπλοιο και σημειώνονται στην κάρτα επιβάτη, η οποία λειτουργεί και ως εισιτήριο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024