Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςRCI: Επιλέχθηκε η ανάδοχος του Liberty of the Seas

RCI: Επιλέχθηκε η ανάδοχος του Liberty of the Seas

Μετά από έρευνα 6 μηνών, η Royal Caribbean International επέλεξε τελικά την ταξιδιωτική πράκτορα Donnalea Madaley ως ανάδοχο της νέας ναυαρχίδας του στόλου της, Liberty of the Seas. H κα […]

Μετά από έρευνα 6 μηνών, η Royal Caribbean International επέλεξε τελικά την ταξιδιωτική πράκτορα Donnalea Madaley ως ανάδοχο της νέας ναυαρχίδας του στόλου της, Liberty of the Seas. H κα Madaley, από το ταξιδιωτικό πρακτορείο<...>Marlin Travel στο Οντάριο, επιλέχθηκε ανάμεσα από περίπου 2.500 υποψήφιες που έχουν αφοσιωθεί σε δραστηριότητες φιλανθρωπικού και κοινωνικού χαρακτήρα και εργάζονται σε ταξιδιωτικό πρακτορείο. Σύμφωνα με την ναυτική παράδοση, η Donnalea Madaley θα συμμετάσχει στις 18 Μαΐου 2007 στο Μαϊάμι στην τελετή βάπτισης του Liberty of the Seas και θα βοηθήσει στην καθέλκυση του πλοίου, σε έναν βαρυσήμαντο ρόλο που συνήθως αναλαμβάνουν επιφανείς πολίτες και διασημότητες.

“Μέσα από αυτή την κίνηση θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς την κοινότητα των πρακτόρων και να υπογραμμίσουμε τον σημαντικό τους ρόλο στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας , όπως επίσης και τις υπηρεσίες και την κοινωνική τους προσφορά στον κόσμο,” δήλωσε η κα Lisa Bauer, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Πωλήσεων της Royal Caribbean International. “Κατά τη διάρκεια της έρευνάς μας, ανακαλύψαμε την φιλανθρωπική δράση πολλών γυναικών που εργάζονται σε τουριστικά πρακτορεία. Οι ανιδιοτελείς αυτές γυναίκες αξίζουν την αναγνώριση για τη δέσμευσή τους να υπηρετούν μεταξύ άλλων και τις κοινότητές τους”.

Η κα Madaley, εκτός από τον τίτλο της αναδόχου του Liberty of the Seas, έλαβε και μια επιταγή 25.000 δολαρίων από την Royal Caribbean International για την φιλανθρωπική οργάνωση Hands Across the Nations (HATN), μια οργάνωση που ίδρυσε η ίδια με τον σύζυγό της το 1980. Παρόλο που το ζευγάρι είναι σκληρά εργαζόμενοι και γονείς τριών παιδιών, έχουν καταφέρει μέσω της συγκέντρωσης χρημάτων να παρέχουν προγράμματα εκπαίδευσης και να χτίσουν εγκαταστάσεις σε απομακρυσμένες κοινότητες και περιοχές όπως το Μάλι, τη Βολιβία και χώρες της Δυτικής Αφρικής. Η Royal Caribbean International δώρισε επίσης το ποσό των 5.000 δολαρίων στις δύο επόμενες επιλαχούσες προκειμένου να τα διαθέσουν σε φιλανθρωπικό οργανισμό της επιλογής τους.

Το Liberty of the Seas θα ξεκινήσει την παρθενική του κρουαζιέρα από το Μαϊάμι στις 19 Μαΐου με προορισμό εξωτικά θέρετρα στο Μεξικό, τα Γκράντ Κέημαν, την Τζαμάικα, την μαγευτική Αϊτή και το Πουέρτο Ρίκο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024