Τελευταία νέα
HomeBriefingsΚατά την προσπάθεια ελλιμενισμού του κρουαζιερόπλοιου Orient Queen στο λιμάνι της Μυκόνου, δύο μέλη του

Κατά την προσπάθεια ελλιμενισμού του κρουαζιερόπλοιου Orient Queen στο λιμάνι της Μυκόνου, δύο μέλη του

Κατά την προσπάθεια ελλιμενισμού του κρουαζιερόπλοιου Orient Queen στο λιμάνι της Μυκόνου, δύο μέλη του προσωπικού καταστρώματος, Ινδονησιακής καταγωγής, τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια της πρόσδεσης. Όπως ανακοίνωσε η Louis Hellenic […]

Κατά την προσπάθεια ελλιμενισμού του κρουαζιερόπλοιου Orient Queen στο λιμάνι της Μυκόνου, δύο μέλη του προσωπικού καταστρώματος, Ινδονησιακής καταγωγής, τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια της πρόσδεσης. Όπως ανακοίνωσε η Louis Hellenic Cruises παρά το γεγονός ότι και τα δύο μέλη του πληρώματος φορούσαν τον ειδικό εξοπλισμό και τα προστατευτικά κράνη, όπως προβλέπεται, το αποτέλεσμα ήταν ο ένας να εκπνεύσει ακαριαία και ο άλλος να τραυματιστεί στο πόδι. Η εταιρία εκφράζει την βαθιά της λύπη για το τραγικό αυτό συμβάν, το οποίο εκ πρώτης όψεως φαίνεται να οφείλεται στους ισχυρούς ανέμους που επικρατούσαν στην περιοχή.

TDNgr Rectangular

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024