Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρουσίαση του σχεδίου ανάπλασης παραλιακής ζώνης στο δήμο Φαλήρου
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Παρουσίαση του σχεδίου ανάπλασης παραλιακής ζώνης στο δήμο Φαλήρου

Το σχέδιο της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης να δημιουργηθεί μία ενιαία παραθαλάσσια διαδρομή 35 χιλιομέτρων που θα ξεκινά από τον Πειραιά και θα καταλήγει στη Βάρκιζα παρουσιάζει σήμερα το βράδυ στις 20:00 η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά

Το σχέδιο της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης να δημιουργηθεί μία ενιαία παραθαλάσσια διαδρομή 35 χιλιομέτρων που θα ξεκινά από τον Πειραιά και θα καταλήγει στη Βάρκιζα παρουσιάζει σήμερα<...>το βράδυ στις 20:00 η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει ο δήμος Π. Φαλήρου, στο χώρο του Μπάτη στην παραλία Π.Φαλήρου.

Επισημαίνεται πως πρόκειται για την τέταρτη συνάντηση της υπουργού με δήμαρχο – προηγήθηκαν η συνάντηση με τον δήμαρχο Πειραιά κ. Παναγιώτη Φασούλα, με τον δήμαρχο Μοσχάτου, κ. Ταξιάρχη Παπαντώνη και τον δήμαρχο Καλλιθέας κ. Κωνσταντίνο Ασκούνη, η οποία αφορά το σχέδιο της δημιουργίας παραθαλάσσιας διαδρομής περιπάτου και ποδηλάτου 35 χιλιομέτρων.

Σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων για τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής που θα συνθέσουν το ενιαίο θαλάσσιο μέτωπο στην παραλιακή. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, η οποία έχει ως στόχο την ανάδειξη της κάθε περιοχής ως πόλου έλξης για τους τουρίστες, αλλά και για τους ίδιους τους κατοίκους, καθώς επίσης και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024