Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΡεβεγιόν εν πλω με την Royal Caribbean Cruises

Ρεβεγιόν εν πλω με την Royal Caribbean Cruises

Μοναδικές κρουαζιέρες σε εξωτικούς προορισμούς σε Καραϊβική, Διώρυγα Παναμά και Αυστραλία έχει σχεδιάσει η Royal Caribbean Cruises ειδικά για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Πιο αναλυτικάαπό τις […]

Μοναδικές κρουαζιέρες σε εξωτικούς προορισμούς σε Καραϊβική, Διώρυγα Παναμά και Αυστραλία έχει σχεδιάσει η Royal Caribbean Cruises ειδικά για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Πιο αναλυτικά<...>από τις 22 Δεκεμβρίου 2007 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2008, τα υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια Freedom of the Seas και Liberty of the Seas – χωρητικότητας 4.370 επιβατών – θα πραγματοποιήσουν 8ήμερες κρουαζιέρες εναλλάξ σε Δυτική και Ανατολική Καραϊβική με λιμάνι αναχώρησης το εξωτικό Μαϊάμι και με ενδιάμεσες στάσεις μεταξύ άλλων σε Λαμπαντή (Αϊτή), νησιά Γκράντ Κέημαν, Κοζουμέλ (Μεξικό), Σαν Χουάν (Πόρτο Ρίκο) και Σεν Μάαρτεν.

Το ίδιο διάστημα τα κρουαζιερόπλοια Legend of the Seas, Adventure of the Seas, Explorer of the Seas και Empress of the Seas θα πραγματοποιήσουν κρουαζιέρες στη Νότια Καραϊβική με διάρκεια 7, 7, 11 και 12 νύχτες αντίστοιχα.

Στη Διώρυγα του Παναμά θα περάσουν την εορταστική περίοδο όσοι επιλέξουν την κρουαζιέρα που θα πραγματοποιήσει το Brilliance of the Seas της Royal Caribbean International. Η αναχώρηση θα γίνει από το Μαϊάμι στις 21 Δεκεμβρίου 2007 και το Κιι Ουέστ, τα νησιά Γκραντ Κέημαν, το Κανάλι του Παναμά, η Προβλήτα Κριστομπάλ, και το Οραντζεστάντ (Αρούπα) είναι κάποιοι από τους εξωτικούς προορισμούς που θα επισκεφτεί.

Εξίσου ελκυστική είναι και η πρόταση της Azamara Cruises για την 15ήμερη κρουαζιέρα του Azamara Quest. Το κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρήσει από το Ακαπούλκο (Μεξικό) στις 22 Δεκεμβρίου και θα επιστρέψει στο Μαϊάμι στις 5 Ιανουαρίου αφού προηγηθούν ενδιάμεσες επισκέψεις σε Χουατούλκο, Πουέρτο Τσιάπας, Πουέρτο Καλντέρα, Κανάλι του Παναμά, Προβλήτα Κριστομπάλ, Πόκα ντελ Τόρο, Πουέρτο Λιμόν, Νήσο Σαν `Αντρες, Πλάγια ντέλ Κάρμεν και Κιι Ουέστ.

Τέλος στις 23 Δεκεμβρίου 2007, το Mercury της Celebrity Cruises θα αναχωρήσει από το Σύδνευ για 15ήμερη κρουαζιέρα σε Μελβούρνη, Μίλφορντ Σάουντ, Ντάουτφουλ Σάουντ, Ντάσκυ Σάουντ, Ντουνεντίν, Κράιστσερτς, Γουέλινγκτον, Βολκάνικ Γουάιτ Aιλαντ, Ταουράνγκα και Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024