Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςRoyal Caribbean: Περισσότερα κρουαζιερόπλοια στην Ευρώπη το 2009

Royal Caribbean: Περισσότερα κρουαζιερόπλοια στην Ευρώπη το 2009

Οκτώ κρουαζιερόπλοια της Royal Caribbean International θα κατακλύσουν το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2009 την Ευρώπη, πραγματοποιώντας συνολικά 70 ξεχωριστά δρομολόγια και επισκέψεις σε 87 λιμάνια 32 χωρών σε […]

Οκτώ κρουαζιερόπλοια της Royal Caribbean International θα κατακλύσουν το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2009 την Ευρώπη, πραγματοποιώντας συνολικά 70 ξεχωριστά δρομολόγια και επισκέψεις σε 87 λιμάνια 32 χωρών σε Μεσόγειο, Βόρεια<...>και Δυτική Ευρώπη.

Από χτες μάλιστα οι ταξιδιώτες μπορούν να αγοράσουν , που ξεκινούν από 4 έως και 14 νύχτες σε μερικά από τα πιο πρωτοποριακά κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, όπως τα Independence of the Seas, Navigator of the Seas, Voyager of the Seas, Brilliance of the Seas, Jewel of the Seas, Legend of the Seas, Splendour of the Seas και Vision of the Seas.

Πιο αναλυτικά, το Independence of the Seas θα πραγματοποιήσει 14ήμερες κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο, 10ήμερες και 11ήμερες κρουαζιέρες στη Δυτική Ευρώπη και στα Κανάρια Νησιά καθώς και 4ήμερες κρουαζιέρες στα Βρετανικά νησιά. Το Independence of the Seas αποτελεί το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της κατηγορίας Freedom της Royal Caribbean και περιλαμβάνει αποκλειστικές επιλογές ψυχαγωγίας που έφεραν την επανάσταση στην βιομηχανία της κρουαζιέρας, όπως προσομοιωτής σερφ FlowRider, υδάτινο πάρκο H2O Zone, ρινγκ μποξ, πισίνες και άλλες παροχές.

Το Navigator of the Seas της κατηγορίας Voyager της Royal Caribbean θα αναλάβει να ξεναγήσει τους επιβάτες του στους μαγευτικούς προορισμούς της Ρώμης (Τσιβιτάβεκκια) και της Βαρκελώνης αλλά και της Μάλαγας από όπου θα ξεκινήσει. Τόσο το Navigator of the Seas όσο και το Voyager of the Seas έχει εξασφαλίσει για τους επιβάτες του πρωτοποριακές παροχές εν πλω όπως παγοδρόμιο, τοίχο αναρρίχησης, γήπεδο γκολφ και τον εμπορικό πεζόδρομο Royal Promenade, με καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και lounges.

Με λιμάνι αναχώρησης τη Βαρκελώνη, το Brilliance of the Seas θα συνεχίσει για δεύτερη συνεχή χρονιά τις κρουαζιέρες του στην Ευρώπη και ειδικά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο θα δώσει την δυνατότητα στους ταξιδιώτες να επισκεφτούν νέους προορισμούς σε Αίγυπτο και Ανατολική Μεσόγειο (συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών νησιών).

Την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ευρώπης θα γνωρίσουν όσοι ταξιδιώτες επιλέξουν σύντομες κρουαζιέρες στη Σκανδιναβία με το Vision of the Seas, το οποίο θα αναχωρεί από το λιμάνι της Κοπεγχάγης και θα επισκέπτεται το Όσλο και την Στοκχόλμη. Ταυτόχρονα, το Jewel of the Seas θα πραγματοποιεί 12ήμερες κρουαζιέρες στην Σκανδιναβία και την Βαλτική, περιλαμβάνοντας και μια ολονύχτια στάση στην Αγία Πετρούπολη. Το Jewel of the Seas θα πραγματοποιήσει επίσης 12ήμερες κρουαζιέρες στα Βρετανικά Νησιά και τα Νορβηγικά φιόρδ, με στάση στο Geiranger της Νορβηγίας το οποίο έχει ψηφιστεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή λιμάνια.

Τέλος οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εκλεκτές 10ήμερες και 11ήμερες κρουαζιέρες στους `Aγιους Τόπους με το Vision of the Seas. Με αναχώρηση από Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, το Vision of the Seas θα επισκεφτεί την Χάιφα και το `Ασντοντ στο Ισραήλ, καθώς και το Πόρτ Σαϊντ.

Σε κάθε πλοίο της Royal Caribbean, οι επιβάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν room service όλο το 24ώρο, βραβευμένες μουσικές παραστάσεις σε παραγωγή της Royal Caribbean Productions, το Adventure Ocean, ειδικά προγράμματα ψυχαγωγίας για παιδιά με χώρους αφιερωμένους στα παιδιά και τους νέους σε όλα τα πλοία του στόλου, καθώς επίσης και το Gold Service Standard της Royal Caribbean, φιλική και ευχάριστη εξυπηρέτηση δηλαδή από το προσωπικό και το πλήρωμα.

Οι ξεναγήσεις που προσφέρει η Royal Caribbean International έρχονται να συμπληρώσουν αρμονικά τις διακοπές στην Ευρώπη, καθώς συνδυάζουν κρουαζιέρα με εκδρομές, ξεναγήσεις και διαμονή σε ξενοδοχεία από 3 έως και 5 νύχτες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Ξεναγός θα συνοδεύει κάθε γκρουπ στις εξορμήσεις του, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν επισκέψεις στα πιο γνωστά αξιοθέατα και μνημεία των πιο διάσημων πόλεων της Ευρώπης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024