Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΠροβοκατόρικη ενέργεια στον ΟΛΠ

Προβοκατόρικη ενέργεια στον ΟΛΠ

Προβοκατόρικη ενέργεια σημειώθηκε στον ΟΛΠ όταν άγνωστοι είχαν ρυθμίσει τα κλιματιστικά μηχανήματα που είχαν τοποθετηθεί στα κλειστά αλεξήλια στέγαστρα στο λιμάνι, στους 30 βαθμούς. Όταν αυτό έγινε αντιληπτό από τεχνικούς […]

Προβοκατόρικη ενέργεια σημειώθηκε στον ΟΛΠ όταν άγνωστοι είχαν ρυθμίσει τα κλιματιστικά μηχανήματα που είχαν τοποθετηθεί στα κλειστά αλεξήλια στέγαστρα<...> στο λιμάνι, στους 30 βαθμούς. Όταν αυτό έγινε αντιληπτό από τεχνικούς του ΟΛΠ, ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού κ. Νίκος Αναστασόπουλος υπέβαλε μήνυση κατ` αγνώστων.

Η διοίκηση του ΟΛΠ καταγγέλλει το περιστατικό αυτό προς κάθε κατεύθυνση και δηλώνει αμετακίνητη στο στόχο της ποσοτικής και ποιοτικής βελτίωσης της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, καθώς και τον πλήρη σεβασμό της στη διαχείριση των χρημάτων του ελληνικού δημοσίου, αλλά και στην περιφρούρηση της δημόσιας περιουσίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024