Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυνάντηση Θράσου με τον Αυστριακό Υφυπουργό Μεταφορών

Συνάντηση Θράσου με τον Αυστριακό Υφυπουργό Μεταφορών

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Μεταφορών, Τεχνολογίας και Ανάπτυξης της Αυστρίας, κ. Edward Mainoui, πραγματοποίησε την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2005,ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου, κ. Χάρης Θράσου, στα πλαίσια […]

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Μεταφορών, Τεχνολογίας και Ανάπτυξης της Αυστρίας, κ. Edward Mainoui, πραγματοποίησε την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2005,<...>ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου, κ. Χάρης Θράσου, στα πλαίσια της οποίας συζήτησαν θέματα που αφορούν στις χερσαίες, θαλάσσιες και εναέριες μεταφορές, με τις απόψεις των δυο χωρών να συμπίπτουν σε όλα τα επίπεδα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Mainoui εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ταύτιση απόψεων Κύπρου και Αυστρίας στο σημαντικό θέμα των μεταφορών, ενώ όπως υπογράμμισε “είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Θράσου θέματα που αφορούν τις μεταφορές με έμφαση στον τομέα της ασφάλειας”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Θράσου είπε ότι στις συνομιλίες που είχε με τον κ. Mainoui συζητήθηκαν θέματα οδικής ασφάλειας, στα οποία η Αυστρία προσδίδει μεγάλη σημασία, ενόψει της ανάληψης της προεδρίας της Ε.Ε.. Πρόσθεσε δε ότι κατά τη συνάντηση καλύφθηκαν και οι τρεις πυλώνες της οδικής ασφάλειας, που είναι ο ανθρώπινος παράγοντας, η υποδομή και οι δρόμοι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024