Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Ευρώπη προτιμά Ελλάδα, Τουρκία και Βαλεαρίδες Νήσους για τις διακοπές της
Τάσεις

Η Ευρώπη προτιμά Ελλάδα, Τουρκία και Βαλεαρίδες Νήσους για τις διακοπές της

Οι κορυφαίοι καλοκαιρινοί προορισμοί για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία για το 2013, σύμφωνα με την TUI Travel, είναι η Τουρκία, η Ελλάδα και οι Βαλεαρίδες Νήσοι. Κατά μέσο όρο, οι Γάλλοι περνούν τις πιο σύντομες διακοπές στο εξωτερικό (7 ημέρες), ενώ οι Ολλανδοί τις πιο πολυήμερες (11 ημέρες).

Η TUI Travel, ένα από τα κορυφαία ταξιδιωτικά γραφεία παγκοσμίως, με πάνω από 240 brands και 30 εκατ. πελάτες, ανέλυσε τα στοιχεία των κρατήσεων από 13 αγορές για τον καθορισμό των ομοιοτήτων και διαφορών.

Η TUI Travel προχώρησε σε μία επιλογή αγορών για τις τάσεις των διακοπών για το 2013. Τα ευρήματα, που παρουσιάζονται εδώ δείχνουν ομοιότητες και διαφορές για τους κορυφαίους θερινούς προορισμούς, τους πιο κοντινούς και μακρινούς προορισμούς, μέση διάρκεια διαμονής και η αγαπημένη περίοδος για διακοπές.

Ο Johan Lundgren, ο Deputy Chief Executive της TUI Travel, δήλωσε: “Αυτή η έρευνα μας δίνει μία καθαρή εικόνα για τις σημαντικές ομοιότητες και διαφορές μεταξύ των αγορών. Ο καθορισμός των τάσεων των διακοπών για το 2013, ας βοηθά να γνωρίσουμε καλύτερα τους πελάτες μας και να δημιουργήσουμε το κατάλληλο τουριστικό προϊόν με τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και εμπειρίες”.

Οι αγορές που επιλέχθηκαν είναι: Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία, Γερμανία, Πολωνία, Βέλγιο, Δανία, Ελβετία, Αυστρία, Ολλανδία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Γαλλία και Ρωσία.

Ακολουθούν τα σημαντικότερα ευρήματα:

  • Οι κορυφαίοι καλοκαιρινοί προορισμοί για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία για το 2013 είναι η Τουρκία, η Ελλάδα και οι Βαλεαρίδες Νήσοι.
  • Ο κορυφαίος κοντινός προορισμός για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία είναι οι Βαλεαρίδες Νήσοι, ενώ αγαπημένος μακρινός προορισμός είναι το Μεξικό.
  • Οι τουρίστες από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Ελβετία και τη Γερμανία προχωρούν πρώτοι στις κρατήσεις των διακοπών τους, ενώ οι Ρώσοι τελευταίοι.
  • Η πιο δημοφιλής περίοδος για διακοπές για τους Άγγλους και τους Ιρλανδούς συμπίπτει με αυτή των Γερμανών.
  • Κατά μέσο όρο, οι Γάλλοι περνούν τις πιο σύντομες διακοπές στο εξωτερικό (7 ημέρες), ενώ οι Ολλανδοί τις πιο πολυήμερες (11 ημέρες).
  • Μέση διάρκεια των διακοπών όλων των αγορών είναι 9 ημέρες.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024