Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΚορυφαίοι ομιλητές στο συνέδριο Digi.travel στην Αθήνα
Συνέδρια

Κορυφαίοι ομιλητές στο συνέδριο Digi.travel στην Αθήνα

Στο Black Sea Tourism Forum & Workshop θα συμμετέχουν επιλεγμένοι TOs και εμπορικοί εκπρόσωποι από τις χώρες και την ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, καθώς και κορυφαίοι επιλεγμένοι αγοραστές της ευρωπαϊκής τουριστικής αγοράς, με στόχο τη δημιουργία μιας πλατφόρμας συνεργασίας της τουριστικής βιομηχανίας των εν λόγω περιοχών.

Ηχηρά ονόματα όπως αυτό του καθηγητή Δημήτρη Μπούχαλη, του Georges Panayiotis από την MKG Group, του R.J. Friedlander από την ReviewPro, της Chara Georgiadou (trivago), του Chad Shiver (TripAdvisor), του John Fotis (Marketing & eCommerce specialist), του Chris Doyle, Adventure Travel Trade Association (ATTA), της Tinkara Pavlovic (IFITT),  του Peter Jordan,(World Youth & Student Travel Confederation – WYSETC), της Dr. Μαριάννας Σιγάλα κ.α. έχουν προστεθεί στη λίστα των ομιλητών του συνεδρίου Digi.travel που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Black Sea Tourism Forum & Workshop, που διοργανώνεται κατόπιν πρωτοβουλίας του Δήμου Αθηναίων στην Αθήνα στις 10 και 11 Οκτωβρίου, από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ) και σε συνεργασία με το αναπτυξιακό πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών (UNDP).

Στο Black Sea Tourism Forum & Workshop θα συμμετέχουν επιλεγμένοι Tour Operators και εμπορικοί εκπρόσωποι από τις χώρες και την ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, καθώς και κορυφαίοι επιλεγμένοι αγοραστές της ευρωπαϊκής τουριστικής αγοράς με στόχο τη δημιουργία και την ανάπτυξη μιας πλατφόρμας συνεργασίας της τουριστικής βιομηχανίας των εν λόγω περιοχών.

Στο Digi.travel που θα γίνει τη δεύτερη μέρα στις 11 Οκτωβρίου θα παρουσιαστεί από τον κ. Μπούχαλη Deputy Director, International Centre for Tourism and Hospitality Research, School of Tourism, του Bournemouth University ομιλία μέσω web conference με θέμα το μέλλον του ηλεκτρονικού τουρισμού. Συγκεκριμένα, ο κ. Μπούχαλης θα αναπτύξει το θέμα “eTourism innovations, technology enhanced experiences and augmented reality: The future”, αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξει στον κλάδο.

Ο κ. Μπούχαλης με την ιδιότητα του ως προέδρου του IFITT δήλωσε: “Το IFITT και εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε το συνέδριο Digi.travel μιας και ο ηλεκτρονικός τουρισμός είναι ένας από τους βασικούς καταλύτες που θα επιτρέψουν στον ελληνικό τουρισμό και την ελληνική οικονομία να επιστρέψουν στην ανάπτυξη. Η τεχνολογία μας δίνει τα εργαλεία και τις μεθοδολογίες για να αναπτύξουμε τη διαδραστικότητα και την επαφή μας με τους παγκόσμιους παίκτες του τουρισμού, και κατ’επέκταση να προωθήσουμε την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό σε όλο τον κόσμο”.

Το συνέδριο Digi.travel διοργανώνεται από την Travel Media Applications σε συνεργασία με τον EOT, την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών, το Athens Convention & Visitors Buraeu και το υποστηρίζουν οι εταιρείες Net Semantics, Nelios, travelplanet24 και YouTect.com.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024