Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝιώσε τυχερός και ταξίδεψε με την Airfasttickets
OTAs

Νιώσε τυχερός και ταξίδεψε με την Airfasttickets

Μια πρωτοποριακή λειτουργία ενσωματώθηκε πρόσφατα στο ανανεωμένο και εξελιγμένο site της Airfasttickets.

Με τη λειτουργία “I‘m feeling Lucky – Η τύχη σου δουλεύει”, οι πελάτες της Airfasttickets που θα  πραγματοποιήσουν αναζήτηση πατώντας στο σχετικό κουμπί με επιλεγμένη μία από τις 3 επιλογές του ταξιδιού (πτήση, ξενοδοχείο ή πακέτο) που επιθυμούν, θα επιλέγονται απευθείας ηλεκτρονικά μέσα από αυτόματη κλήρωση και θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν έκπτωση 30 ευρώ στην τελική ταξιδιωτική τους επιλογή.

Έτσι, οι πελάτες της Airfasttickets χρησιμοποιώντας το online σύστημα κρατήσεων, πραγματικά αισθάνονται ακόμη πιο τυχεροί έχοντας πλέον στη διάθεση τους δύο πλεονεκτήματα: τις χαμηλότερες τιμές της ταξιδιωτικής αγοράς με την εγγύηση και τη σφραγίδα ποιότητας της Airfasttickets και 20% επιπλέον πιθανότητα να λάβουν μια έξτρα μείωση 30 ευρώ στο τελικό ποσό του ταξιδιού τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβουν οι χρήστες την έκπτωσή τους, είναι να κάνουν share στο Facebook την έκπτωση που κέρδισαν στη συγκεκριμένη κλήρωση. Εφόσον κάποιος κληρωθεί, η έκπτωση των 30 ευρώ υπολογίζεται αυτόματα στα αποτελέσματά των ταξιδιών του και το σύστημα προχωράει σε κράτηση με τη νέα μειωμένη τιμή. Αν πάλι δε σταθεί τυχερός με την πρώτη, έχει τη δυνατότητα να ξαναδοκιμάσει την τύχη του μετά από 24 ώρες.

Με το νέο σχεδιασμό του site της, με πρωτοποριακές λειτουργίες και την αξιοποίηση των Social Media, η Airfasttickets ενισχύει την online δυνατότητα που έχουν όλοι οι ταξιδιώτες να προγραμματίζουν τα ταξίδια τους γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά όπου και να βρίσκονται και πάντα με την Εγγύηση Χαμηλής Τιμής, που καθιέρωσε η εταιρεία.

“Η τεχνολογία στην υπηρεσία του ταξιδιού… Μια επανάσταση που οφείλουμε να αξιοποιούμε ως πρωτοποριακή και καινοτόμα εταιρία, κρατώντας πάντα την ποιότητα των υπηρεσιών ενός προσωπικού ταξιδιωτικού πράκτορα. Αυτά τα στοιχεία καθιστούν την Airfasttickets την πρώτη online επιλογή του ταξιδιώτη”, δήλωσε ο κ. Νίκος Κοκλώνης, πρόεδρος και ιδρυτής της Airfasttickets.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024