Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτα δικαστήρια Ryanair – OTAs: Η απόφαση του Εφετείου της Βαρκελώνης
Αερομεταφορές

Στα δικαστήρια Ryanair – OTAs: Η απόφαση του Εφετείου της Βαρκελώνης

Το Δικαστήριο επιβεβαίωσε την πρωτόδικη απόφαση.

Η Ryanair χαιρετίζει την πρόσφατη απόφαση του Εφετείου της Βαρκελώνης σχετικά με τη ζημιά που προκάλεσαν οι διαδικτυακοί ταξιδιωτικοί πράκτορες (OTAs) στην εταιρεία και στους πελάτες της.

Το Δικαστήριο επιβεβαίωσε την πρωτόδικη απόφαση, απορρίπτοντας την ποινική καταγγελία της ACAVE (μια ένωση ισπανικών ταξιδιωτικών πρακτορείων) κατά της Ryanair καθώς επιβεβαίωσε ότι οι δηλώσεις της Ryanair σχετικά με τις επιζήμιες πρακτικές των OTAs είναι αληθείς και υποστηρίζονται από εκτενή αποδεικτικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκβαση της υπόθεσης, φαίνεται πως η «χρέωση υπηρεσιών» είναι μια συνήθη πρακτική των τουριστικών πρακτόρων, οι οποίοι παρεμποδίζουν και την οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ των πελατών και της αεροπορικής, όταν εκείνοι επιθυμούν επιστροφή χρημάτων, παρέχοντας ψευδή στοιχεία στη Ryanair.

Από την πλευρά του, ο Dara Brady, Director of Marketing & Digital της Ryanair δήλωσε σχετικά: «Χαιρετίζουμε αυτήν την απόφαση του Δικαστηρίου που στηρίζει την Ryanair σχετικά με τη ζημιά που προκαλούν οι OTAs στην εικόνα της και στους πελάτες της υπερχρεώνοντάς τους και εμποδίζοντας την απευθείας επικοινωνία με την εταιρεία, με απώτερο στόχο την παρεμπόδιση της χρηματικής επιστροφής.

Ενθαρρύνουμε όλους τους πελάτες να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους απευθείας στον ιστότοπο ή την εφαρμογή της Ryanair για να έχουν πρόσβαση στους χαμηλότερους ναύλους και τις άμεσες υπηρεσίες πελατών. Οι πελάτες θα πρέπει να προσέχουν για την επαληθευμένη σφραγίδα της Ryanair για να διασφαλίσουν ότι κάνουν κράτηση απευθείας με τη Ryanair και ότι λαμβάνουν την καλύτερη εξυπηρέτηση».

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024