Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΜονόδρομος η πιστοποίηση αειφορίας για τις τουριστικές επιχειρήσεις
Περιβάλλον

Μονόδρομος η πιστοποίηση αειφορίας για τις τουριστικές επιχειρήσεις

Μιλώντας στην εκδήλωση ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε ότι η παγκόσμια τάση για τον τουρισμό αφορά στα βιώσιμα ταξίδια.

Μονόδρομος αποτελεί για όλες τους τουριστικές επιχειρήσεις η πιστοποίηση λειτουργίας τους με όρους βιωσιμότητας όπως εκτιμά ο διευθυντής στην περιφέρεια Μεσογείου του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού (Global Sustainable Tourism Council -GSTC), Δρ. Γιάννης Παππάς.

Μιλώντας σε εκδήλωση με θέμα “Περιβαλλοντική βιωσιμότητα & καλές πρακτικές ελληνικών ξενοδοχείων”, στην 1η Διεθνή Έκθεση για την Κυκλική Οικονομία, Forward Green (FG Expo) που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε ότι η παγκόσμια τάση για τον τουρισμό αφορά στα βιώσιμα ταξίδια αλλά και στην εύρεση καταλυμάτων με πιστοποίηση βιωσιμότητας.

«Και η βιωσιμότητα έχει να κάνει κυρίως με την ενέργεια, τα απόβλητα, το νερό και την εφοδιαστική αλυσίδα» εξήγησε υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει έντονη η τάση στην αναζήτηση καταλυμάτων, να υπάρχει πιστοποίηση βιωσιμότητας από ένα διεθνές αναγνωρισμένο πρότυπο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024