Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΕπαφές της Όλγας Κεφαλογιάννη στο Ισραήλ, με σκοπό την τουριστική συνεργασία
Τουριστική πολιτική

Επαφές της Όλγας Κεφαλογιάννη στο Ισραήλ, με σκοπό την τουριστική συνεργασία

Η υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη συναντάται αύριο Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου, στο Τελ Αβίβ με τον υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ κ. Stas Misezhnikov και με αντικείμενο της συνάντησης την τουριστική συνεργασία Ελλάδας – Ισραήλ.

Επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ θα πραγματοποιήσει η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία την ερχόμενη Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου θα γίνει δεκτή από τον Ισραηλινό πρόεδρο Shimon Peres.

Η κα Κεφαλογιάννη αύριο Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου, θα συναντηθεί στο Τελ Αβίβ με τον υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ κ. Stas Misezhnikov. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η τουριστική συνεργασία Ελλάδας – Ισραήλ. Την ίδια ημέρα η υπουργός Τουρισμού θα επισκεφθεί το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όπου θα γίνει δεκτή από τον Παναγιότατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο.

Η υπουργός Τουρισμού την ερχόμενη Τετάρτη θα μεταβεί στη Βηθλεέμ όπου θα έχει συνάντηση με την υπουργό Τουρισμού της Παλαιστινιακής Αρχής κα Roula Maayah.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής της στο Ισραήλ, η υπουργός Τουρισμού θα έχει συναντήσεις με tour operators, ενώ θα παραχωρήσει και συνεντεύξεις σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024