Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΕυρωπαϊκή ΈνωσηΑριστοτέλης Παυλίδης: ένταξη του τουρισμού στις πολιτικές της ΕΕ

Αριστοτέλης Παυλίδης: ένταξη του τουρισμού στις πολιτικές της ΕΕ

Την ένταξη του τουρισμού στις πολιτικές που, σύμφωνα με την Συνθήκη του Μάαστριχ υποστηρίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αποφάσισε να ζητήσει, από την Διακυβερνητική Διάσκεψη, που συνέρχεται σε λίγες μέρες […]

Την ένταξη του τουρισμού στις πολιτικές που, σύμφωνα με την Συνθήκη του Μάαστριχ υποστηρίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αποφάσισε να ζητήσει, από την<...> Διακυβερνητική Διάσκεψη, που συνέρχεται σε λίγες μέρες στη Ρώμη, η Υποεπιτροπή Τουρισμού της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, που συνεδρίασε, χθες, υπό την Προεδρία του μέλους της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας- βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Αριστοτέλη Παυλίδη.

Τα μέλη της Υποεπιτροπής Τουρισμού εξουσιοδότησαν τον Έλληνα βουλευτή να συντάξει και να στείλει σχετικές επιστολές στους αρμόδιους υπουργούς των κυβερνήσεων των κρατών-μελών της Ε.Ε. που πρόκειται να συμμετάσχουν στην Διακυβερνητική Διάσκεψη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024