Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΕυρωπαϊκή ΈνωσηΣε ερευνητικά προγράμματα κατά της τρομοκρατίας και η Ε.Ε.

Σε ερευνητικά προγράμματα κατά της τρομοκρατίας και η Ε.Ε.

Τη στήριξη της σε ερευνητικά προγράμματα αντιμετώπισης της τρομοκρατίας, έπειτα από τα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Βρετανία και τη Γερμανία, που έστρεψαν την παγκόσμια προσοχή στο ευρωπαϊκό σύστημα μεταφορών, ανήγγειλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με στόχο την μεγιστοποίηση της ασφάλειας…

Τη στήριξη της σε ερευνητικά προγράμματα αντιμετώπισης της τρομοκρατίας, έπειτα από τα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Βρετανία και τη Γερμανία, που<...>έστρεψαν την παγκόσμια προσοχή στο ευρωπαϊκό σύστημα μεταφορών, ανήγγειλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με στόχο την μεγιστοποίηση της ασφάλειας των ευρωπαίων πολιτών. Συγκεκριμένα, η Ε.Ε. αποφάσισε να συμμετάσχει σε 15 νέα ερευνητικά προγράμματα, για τα οποία έχει δεσμεύσει το ποσό των 15 εκατ. ευρώ.

Ορισμένα από τα προγράμματα έχουν να κάνουν με την ανίχνευση εκρηκτικών υλών, ακόμη και σε ρευστή μορφή, σε αεροδρόμια, την προστασία των αποθεμάτων πόσιμου νερού από οποιαδήποτε μορφή βιο/χημικής τρομοκρατίας, αλλά και με την καλύτερη διαχείριση πληροφοριών και τον αποτελεσματικότερο σχεδιασμό δράσης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024