Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΝομοθεσίαΑλλάζει το κόστος παραβόλου για είδη μη μεταναστευτικής βίζας για τις ΗΠΑ
Αλλάζει το κόστος του παραβόλου απο 4 Ιουνίου 2010

Αλλάζει το κόστος παραβόλου για είδη μη μεταναστευτικής βίζας για τις ΗΠΑ

Το κόστος του παραβόλου για τα διάφορα είδη μη μεταναστευτικής βίζας για τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλάζει ανάλογα με το σκοπό του ταξιδιού από την 4η Ιουνίου 2010. Όπως αναφέρει το […]

Το κόστος του παραβόλου για τα διάφορα είδη μη μεταναστευτικής βίζας για τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλάζει ανάλογα με το σκοπό του ταξιδιού από την<...> 4η Ιουνίου 2010.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, το παράβολο για τη βίζα για τουρισμό και επαγγελματικές επαφές (Β1/Β2), σπουδές (F1/M1), επισκέψεις επ` ανταλλαγή (J), δημοσιογραφικές αποστολές (1) και μέλη πληρώματος εμπορικών πλοίων (C1/D) αυξάνεται στα 140 δολάρια ΗΠΑ (115 ευρώ με την τρέχουσα ισοτιμία). Το παράβολο για πρόσκληση για εργασία περιλαμβανομένων εκείνων που ταξιδεύουν για προσωρινή εργασία (Η), των μετατιθεμένων εντός της ίδιας εταιρίας (L), των ξένων με εξαιρετική εξειδίκευση (Ο), αθλητών, καλλιτεχνών (P), επισκεπτών διεθνών πολιτιστικών συναλλαγών (Q), και θρησκευτικών εκπροσώπων (R) αυξάνεται στα 150 δολάρια (123 ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία). Το παράβολο της βίζας για αρραβωνιαστικούς αυξάνεται στα 350 δολάρια ΗΠΑ (287 ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία) και τα παράβολα της βίζας για εμπόρους βάσει συνθήκης και επενδυτές αυξάνεται στα 390 δολάρια (320 ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία).

Για περισσότερες πληροφορίες για το είδος της βίζας που απαιτείται για την κάθε περίπτωση και για τον ορισμό ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της πρεσβείας στην διεύθυνση: http://athens.usembassy.gov/visas.html.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Δημοσίων Υποθέσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, “το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών αυξάνει τα παράβολα για να αντιμετωπίσει το αυξανόμενο κόστος διεκπεραίωσης των αιτήσεων μη μεταναστευτικής βίζας”.

Επισημαίνεται επίσης, ότι όσοι έχουν πληρώσει το προηγούμενο παράβολο των 131 δολαρίων και έχουν ορίσει ραντεβού πριν την 4η Ιουνίου δε θα χρειαστεί να προχωρήσουν σε περαιτέρω πληρωμή.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024