Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΑνάπτυξη και αξιοποίηση του παραθαλάσσιου μετώπου Καλαμαριάς
Επίσκεψη–αυτοψία σε ακίνητα της ΕΤΑ σε Θεσσαλονίκη και Αν. Μακεδονία - Θράκη

Ανάπτυξη και αξιοποίηση του παραθαλάσσιου μετώπου Καλαμαριάς

Επίσκεψη –αυτοψία σε ακίνητα της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) στη Θεσσαλονίκη και στην περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα η πρόεδρος της ΕΤΑ κα Αυγή Μαρκοπούλου […]

Επίσκεψη –αυτοψία σε ακίνητα της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) στη Θεσσαλονίκη και στην περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποίησαν την περασμένη<...> εβδομάδα η πρόεδρος της ΕΤΑ κα Αυγή Μαρκοπούλου και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Δημήτρης Λάμπρου.

Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Καλαμαριάς κ. Θεοδόση Μπακογλίδη όπου συζήτησαν για το θέμα της αξιοποίησης της μαρίνας της ΕΤΑ στην Αρετσού Καλαμαριάς, αλλά και την αξιοποίηση του θαλάσσιου μετώπου σε όλη την παραθαλάσσια έκταση της ΕΤΑ.

Σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμαριάς συμφωνήθηκε να εκπονηθεί σχέδιο κοινής αποδοχής, το οποίο θα προβλέπει την ανάπτυξη και αξιοποίηση του παραθαλάσσιου μετώπου με τη δημιουργία ελεύθερων χώρων πρασίνου και χώρων αναψυχής.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στα ακίνητα της ΕΤΑ στην Ασπροβάλτα, στην Ηρακλείτσα, στο Μπάτη Καβάλας, στις ιαματικές πηγές των Ελευθερών, στο Τουριστικό Περίπτερο των Αβδήρων και στο Φανάρι.
Πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις εργασίας με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Αρη Γιαννακίδη, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού-Πολιτισμού Αν. Μακεδονίας-Θράκης κ. Κώστα Παπακοσμά, και τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Αρχέλαο Γρανά, για θέματα αξιοποίησης ακινήτων αρμοδιότητας ΕΤΑ στην Περιφέρεια.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024