Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΔιάκριση για την Hellenic Homes και την Hellenic Hotels & Villas
2η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων Property

Διάκριση για την Hellenic Homes και την Hellenic Hotels & Villas

Η κατασκευαστική – αναπτυξιακή εταιρεία Hellenic Homes, καθώς και η θυγατρική της Hellenic Hotels & Villas, συμμετείχαν στη 2η Διεθνή Έκθεση Ακινήτων Property, η οποία πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο HELEXPO […]

Η κατασκευαστική – αναπτυξιακή εταιρεία Hellenic Homes, καθώς και η θυγατρική<...> της Hellenic Hotels & Villas, συμμετείχαν στη 2η Διεθνή Έκθεση Ακινήτων Property, η οποία πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο HELEXPO Palace. Η διεθνώς βραβευμένη κρητική εταιρεία απέσπασε ακόμα μία διάκριση για την καλύτερη δημιουργία εκθεσιακού περιπτέρου. Ιδιαιτέρως ικανοποιητική ήταν η προσέλευση του κοινού στο περίπτερο της Hellenic Homes και της Hellenic Hotels & Villas.

Στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε και το 2ο Συνέδριο Real Estate, όπου ο διευθυντής Πωλήσεων και Μarketing της Hellenic Homes κ. Ιωάννης Ηλιάκης, παρουσίασε τις απόψεις της εταιρείας στη θεματική ενότητα “Εθνικός Χωροταξικός Σχεδιασμός και Μεγάλες Επενδύσεις. Τα νέα προϊόντα του Τουριστικού Real Estate και πώς ενισχύεται η θέση της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές”.

Ο κ. Ηλιάκης αναφέρθηκε στην παρούσα κατάσταση του real estate στην ελληνική αγορά, επισημαίνοντας την ανάγκη για αναζωογόνηση του κλάδου, η οποία θα ενισχύσει την ανταγωνιστική παρουσία της χώρας στο διεθνές περιβάλλον και θα βελτιώσει την κοινωνική και οικονομική συνοχή. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην προσαρμογή και στον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τις τάσεις της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, καθώς και στην προώθηση νέων μορφών και τρόπων διαχείρισης, που αναμένεται να συμβάλλουν και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Η Hellenic Homes θεωρεί αναγκαία της ενδυνάμωση της διεθνούς θέσης και εικόνας της χώρας, μέσω της αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, τα οποία έγκεινται στην ποικιλομορφία και στην αισθητική των τοπίων, στη μεγάλη ποικιλία βιοτόπων, στην καλή κατάσταση των φυσικών της πόρων, καθώς και στον αδιαμφισβήτητο πλούτο και στην έκταση της πολιτιστικής της κληρονομιάς.

Επιπλέον, επισημάνθηκε η ανάγκη για σαφή προσδιορισμό των επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον τουρισμό, για βελτίωση της ποιότητας κατασκευής, και κυρίως για την εγκαινίαση υπηρεσιών συντήρησης και φύλαξης των εξοχικών κατοικιών, κάτι που η Hellenic Homes έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή με την ίδρυση δύο θυγατρικών εταιρειών, τις Hellenic Hotels and Villas και Homeworks Property Maintenance Services, προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις αξιοποίησης και διαχείρισης ακινήτων.

Τέλος, ο κ. Ηλιάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος να διανυθεί, καθώς η υιοθέτηση των νέων τουριστικών πρακτικών στην χώρα μας βρίσκεται ακόμα στα πρώτα της βήματα. Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Οφείλουμε να επιδείξουμε ιδιαίτερη προσοχή και μεθοδικότητα στις κινήσεις μας, οι οποίες σαφέστατα θα πρέπει να είναι απολύτως εναρμονισμένες στα νέα δεδομένα της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς. Είμαι σίγουρος ότι θέληση υπάρχει, τουλάχιστον από την πλευρά των ιδιωτών, κι ευελπιστώ το ίδιο να συμβεί και με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς. Ελπίζω αυτή την φορά να εφαρμοστούν καθορισμένες ελεγκτικές διαδικασίες που θα μπορέσουν να φέρουν την αναγκαία ανασυγκρότηση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας, κι επομένως την ουσιαστική οικονομική της αναζωογόνηση”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024