Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΕ.Τ.Α. Α.Ε.: Προκήρυξη διαγωνισμού για τη Μαρίνα Φαλήρου
Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης

Ε.Τ.Α. Α.Ε.: Προκήρυξη διαγωνισμού για τη Μαρίνα Φαλήρου

Στην τουριστική αξιοποίηση της Μαρίνας Φαλήρου προxωρά η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Α. Α.Ε.), προκηρύσσοντας διαγωνισμό για την εκδήλωση επενδυτικού ενδιαφέροντος, μετά και τηνπρόσφατη απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων (Δ.Ε.Α.). Η […]

Στην τουριστική αξιοποίηση της Μαρίνας Φαλήρου προxωρά η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Α. Α.Ε.), προκηρύσσοντας διαγωνισμό για την εκδήλωση επενδυτικού ενδιαφέροντος, μετά και την<...>πρόσφατη απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων (Δ.Ε.Α.). Η Μαρίνα Φαλήρου αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες μαρίνες της Ανατολικής Μεσογείου, δεδομένου ότι η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το 2004, ενώ οι προσφερόμενες υπηρεσίες της θεωρούνται υψηλού επιπέδου όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Ο διαγωνισμός αφορά στην μακροxρόνια μίσθωση της Μαρίνας και στόχος είναι η επιλογή κατάλληλου Αναδόχου που θα εξασφαλίζει την ανάπτυξη, λειτουργία και συντήρηση της.

Ο διαγωνισμός θα λάβει xώρα σε δύο φάσεις:

  1. Υποβολή Μη Δεσμευτικού Ενδιαφέροντος – Προεπιλογή Ενδιαφερομένων (Α΄ Φάση) και
  2. Υποβολή Δεσμευτικής Προσφοράς – Επιλογή Αναδόχου (Β΄ Φάση).


Πληροφορίες σxετικά με τη διενέργεια της Α΄ Φάσης του Διαγωνισμού, αλλά και σχετικά με τη διαδικασία του Διαγωνισμού, περιλαμβάνονται στην περίληψη της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η οποία δημοσιεύεται στον τύπο και είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Ε.Τ.Α. (www.tourism-development.gr).

Σημειώνεται πως η υποβολή των Φακέλων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα γίνει στα γραφεία της Ε.Τ.Α. την Τρίτη 17 Απριλίου 2007.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024