Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑπεβίωσε ο επίτιμος πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ, Κίκης Κωνσταντίνου
Κύπρος

Απεβίωσε ο επίτιμος πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ, Κίκης Κωνσταντίνου

kikis-konstantinou

Ο Κίκης Κωνσταντίνου απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών, μετά από πολυετή μάχη με προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων “με αισθήματα λύπης” ανακοινώνει το θάνατο του επίτιμου προέδρου του, Κίκη Κωνσταντίνου, και εκφράζει και δημόσια τα συλλυπητήρια σύσσωμης της τουριστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

“Ο εκλιπών θεωρείται ως ένας εκ των πρωτοπόρων στην ανάπτυξη της τουριστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας του τόπου, ο οποίος υπηρέτησε τον ΠΑΣΥΞΕ ως πρόεδρος για επτά χρόνια (1990-1997)”, αναφέρει η ανακοίνωση του Συνδέσμου. “Η πολύτιμη αυτή προσφορά του αναγνωρίστηκε από το Σύνδεσμο ανακηρύσσοντας τον ως επίτιμο πρόεδρο του ΠΑΣΥΞΕ. Ως ελάχιστο φόρο τιμής, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων θα παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος, θα εκφωνήσει επικήδειο και θα καταθέσει στεφάνι”.

Ο Κίκης Κωνσταντίνου είχε ενεργή συμμετοχή και με τον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς ήταν πρόεδρος επί 14 χρόνια (και μετέπειτα επίτιμος πρόεδρος) της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024