Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑλλαγή της πολιτικής μεταφοράς αποσκευών για την British Airways

Αλλαγή της πολιτικής μεταφοράς αποσκευών για την British Airways

Αλλαγές πρόκειται να πραγματοποιήσει η British Airways αναφορικά με τη μεταφορά αποσκευών από τους επιβάτες της, αποσκοπώντας στο να διευκολύνει τη διαδικασία του check-in, να μειώσει τις ουρές στα αεροδρόμια […]

Αλλαγές πρόκειται να πραγματοποιήσει η British Airways αναφορικά με τη μεταφορά αποσκευών από τους επιβάτες της<...>, αποσκοπώντας στο να διευκολύνει τη διαδικασία του check-in, να μειώσει τις ουρές στα αεροδρόμια και να ευθυγραμμιστεί με τους κανονισμούς του BAA, του κύριου Φορέα Διαχείρισης Βρετανικών Αεροδρομίων. Ειδικότερα, οι αλλαγές αφορούν στα επιτρεπόμενα όρια για τις χειραποσκευές, τις αποσκευές που παραδίδονται κατά τη διαδικασία του check-in, καθώς και τις υπέρβαρες αποσκευές και θα ισχύσουν από τις αρχές Ιουλίου.

Ο Martin George, Εμπορικός Διευθυντής της British Airways, δήλωσε σχετικά: «Στόχος μας είναι να κάνουμε τη διαδικασία στο αεροδρόμιο πιο εύκολη και πιο γρήγορη για τους επιβάτες μας, καθώς πλησιάζουμε στα εγκαίνια του Terminal 5 στο Heathrow, που είναι προγραμματισμένα για τον Μάρτιο του 2008. Η νέα μας πολιτική είναι απλούστερη, θα μειώσει το χρόνο αναμονής στο αεροδρόμιο, ενώ είναι ακόμα πιο γενναιόδωρη από την υπάρχουσα και από αυτή των κύριων ανταγωνιστών μας».

Με τη νέα πολιτική, οι επιβάτες θα μπορούν να μεταφέρουν χειραποσκευή χωρίς όριο βάρους, να προπληρώνουν τις υπέρβαρες αποσκευές από το διαδίκτυο, έχοντας έκπτωση 20%, να μεταφέρουν δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό, πρόσθετη χειραποσκευή για κάθε παιδί κ.ά.

Για τις αποσκευές που παραδίδονται στο check-in, η χρέωση θα είναι ενιαία για όλο το δίκτυο της British Airways και θα βασίζεται στον αριθμό των αποσκευών ο οποίος θα κυμαίνεται ανάλογα με τη θέση και τη διαδρομή. Το μέγιστο βάρος για κάθε αποσκευή θα είναι 23 κιλά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024